Inpelat webinar – Microsoft 365 Copilot & AI

Let’s be the ones who write the future!

Hurra! Microsoft 365 Copilot är här för alla!

Äntligen är Microsoft 365 Copilot släppt för alla bolag oavsett storlek. Men vad är detta egentligen och hur fungerar det? Hur bör man förbereda sig? Och varför är det viktigt att ha en strategi för AI?
Dessa frågor benar Alexander och Olle ut i vårt första webinar 2024. I detta interaktiva webinar får du även möjlighet att ställa dina frågor och uppleva dessa fantastiska lösningar – Vår målsättning är att du som Microsoft Partner ska bli redo att komma igång!

Vi kommer att ha en spännande agenda som inkluderar:

• Introduktion
• Varför är en strategi kring AI viktig?
• Vad är Microsoft 365 Copilot?
• Demo av Microsoft 365 Copilot
• Frågestund och erbjudande

Vi hoppas att du kommer att delta i vårt event och lära dig mer om hur ni själva kan komma igång med Copilot. Eventet är digitalt och vid anmälan skickar vi dig en länk till Teams strax innan webinaret börjar.

Fyll i här för att få tillgång till vårt inspelade webinar:

Ta din verksamhet
till nästa nivå!

Microsoft 365 Copilot

Idag tar vi kraften i nästa generations AI till jobbet. Vi presenterar Microsoft 365 Copilot – din andrepilot för arbetet. Den kombinerar kraften i stora språkmodeller (LLM) med dina data i Microsoft Graph och Microsoft 365-apparna för att förvandla dina ord till det mest kraftfulla produktivitetsverktyget på planeten.

I detta webinar får du träffa

Olle Lagerqvist
Alexander Hansson