Nu är anmälan öppen till vårt kommande webinar ”Säker och effektiv IT-migrering till Microsoft Azure för kommuner”

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium där vi berättar hur kommuner kan migrera sin it infrastruktur till Microsoft Azure med fokus på att förbättra deras säkerhet och minska risken för cyberatacker. Vi ser att fler och fler kommuner valt denna vägen de senaste åren och vi kommer dela med oss av deras erfarenheter och lärdomar.

Microsoft Azure är en molnplattform som erbjuder en rad tjänster och lösningar för att möta kommunernas behov av digitalisering, innovation, och effektivitet. Med Azure kan kommuner skapa en modern och flexibel it-miljö som är anpassad till deras verksamhet och regelverk. Azure ger också möjlighet att stärka kommunernas cybersäkerhet och skydda deras data och system från hot och intrång.

I detta webbinarium kommer vi att gå igenom följande punkter:

  • Hur kommuner kan planera och genomföra en smidig och säker it-migrering till Azure
  • Hur kommuner resonerar gällande risk- och complianceregler när de använder Azure
  • Hur Zelly hjälper sina kunder med drift och förvaltning i molnet med sin Cloudops-tjänst
  • Hur kommuner kan optimera sin it-kostnad och resursanvändning med Azure

Webbinariet riktar sig till it-chefer, it-arkitekter, it-säkerhetsansvariga, och andra intresserade från kommuner som vill veta mer om hur de kan migrera till Azure på ett säkert och effektivt sätt. Webbinariet kommer att hållas av experter från Zelly & Microsoft som har bred erfarenhet av att hjälpa kommuner och molntjänster.

För att anmäla dig till webbinariet, klicka på länken nedan. Du kommer att få en bekräftelse och en påminnelse via e-post innan eventet. Om du har några frågor eller funderingar, kan du alltid kontakta oss på marknad@zelly.se

Hoppas att vi ses!