Modern Work

En integrerad lösning som inkluderar Office 365, Enterprise Mobility + Security (EMS) samt Windows 10.

Starta er molnresa med Zelly 365

Zelly 365 är vårt koncept vi jobbar efter för er som vill starta er molnresa mot Microsoft 365. Det vi erbjuder är en all inclusive tjänst för produktivitet och molnbaserat arbete som inkluderar mjukvara, installation och utbildning. Vi börjar att tillsammans gå igenom er nuvarande situation, behov och mål. Vi planerar hur projektet ska genomföras och rullas ut till användarna.

Vi hjälper er med allt ifrån att säkerställa ratt funktionalitet och leveransmodell till att koppla ihop er befintliga IT-miljö med denna tjänst. Viktigast av allt, vi ser till att ni får rätt utbildning så att ni får ut mesta av er investering. Genom våra kundanpassade utbildningar maximerar vi nyttan av verktygen genom att säkerställa att användarna ges rätt förutsättningar från start.

Genomgång av
  • Nuvarande situation
  • Behov
  • Mål

Pris på offert

Du kan även lägga till:

Business central
Utbildning
Offert

Alla delar inom Zelly 365 går att få utbildning inom.

Business central
Cloud Management
Offert

Tjänsten betalas per månad.

Business central
Servicedesk
Från 250 kr

Uppnå en effektiv arbetsplats med Zelly servicedesk då får ni rätt stöd till verksamheten med minimala ned-tider som gör att era medarbetare kan fortsätta jobba och vara effektiva. Tjänsten betalas per månad och användare.

Business central
Modern Security
Från 99 kr

I våra paketerade säkerhetstjänster Modern Security arbetar vi proaktivt med övervakning och skydd så ni kan fokusera på er verksamhet. Tjänsten betalas per månad och användare.