Azure Virtual Desktop

tillgång till ditt Windows 10-skrivbord i molnet

Azure Virtual Desktop (AVD) är en virtualiseringstjänst för Virtuala skrivbord (VDI) och applikationer som körs i Microsoft Azure.

Om du tror att Azure Virtual Desktop innebär komplicerade inställningar och dyra, föråldrade lösningar för fjärråtkomst, tänk om. Det är en helt ny lösning som kort och gott ger dig fullständig tillgång till ditt Windows 10-skrivbord i molnet – plus alla produktivitetsappar och verktyg som du redan är bekant med.

Det kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Vi tror att det är ett alternativ som kan vara banbrytande för ditt företag – särskilt i dessa turbulenta tider.

Fullständig Windows 10-tillgång från vilken enhet eller plats som helst. Full integrering med Microsoft 365-appar för sömlös produktivitet.

Fokusera på användare, appar och produktivitet istället för hårdvara och underhåll av infrastruktur. Med snabb onboarding sparar du tid.

~

Alltid skyddad av de senaste säkerhetsuppdateringarna med automatiskt utrullning. Regelbundna åtkomstkontroller motverkar hot.

Lägg till eller ta bort användare utan att behöva skala upp infrastruktur eller enheter. Låt Azure Virtual Desktop hantera inställningarna.

Återställ filer och data som raderats av misstag med Azure-teknik. Se till att den mänskliga faktorn inte stoppar ditt företag.

I flera Microsoft 365-licenser kan du utnyttja befintliga tjänsteprenumerationer för att få maximalt värde. Betala bara för det du använder – inget mer.