Vår historia & bolagskultur

Hur allt startade

IT-bolaget Zelly grundades 2015 av vännerna Jonathan Sabelström och André Isberg. Med sina olika spetskompetenser och erfarenhet inom IT ville de skapa ett IT-bolag som skulle leverera högkvalitativa IT-lösningar för alla typer av bolag, både stora som små.
Störst fokus låg redan i utvecklingsfasen att underlätta så mycket som möjligt för den potentiella kunden – och kundnöjdhet är även idag Zellys högsta prioritering.
Ungefär ett år senare anslöt även Rickard Rosén till bolaget med kompetens och erfarenhet inom sälj från bland annat Visma. Hans kompetens blev ett perfekt komplement till Jonathan och Andrés kompentenser inom IT.

Bolagskultur

På Zelly vill vi att alla ska vakna upp med ett leende på läpparna och känna att det är kul att gå till jobbet. Det gemensamma för alla våra medarbetare är drivet och passionen, där alla brinner för sina respektive områden vilket vi tror är en viktig grundpelare om man ska kunna utvecklas och växa i sin roll.

Då vi ett gäng som gillar att hitta på saker händer det självklart (och ganska ofta) att vi mellan varven styr upp både mindre och större event tillsammans. Där alla är välkomna att komma med idéer, det kan vara alltifrån att spela spökboll, gå på matlagningskurs eller åka på roliga kickoffer till främmande länder tillsammans. Vi har idag även ett korpenlag i fotboll, där alla är välkomna att vara med och delta eller bara heja på!

Genom att kombinera hårt arbete med skratt och glädje är vår vision att skapa en härlig vi-känsla, där alla på bolaget är lagspelare i ett vinnande lag och resan med Zelly gör vi tillsammans! 

Om Zelly

Zelly är ett Microsoft only-cloud bolag i Stockholm med fokus att erbjuda små och medelstora företag användarvänliga, kvalitativa och moderna molntjänster. Med vår samlade erfarenhet har vi kunskapen och verktygen att skapa och erbjuda rätt lösningar för det nuvarande men även det framtida behovet hos våra kunder.