Vårt partnerskap med Microsoft

Att vara kund hos oss på Zelly betyder att ni får tillgång till vårt kundfokuserade team av tekniker som alla är certifierade enligt Microsoft krav. Vi fokuserar på kundnytta och värde inom Microsoft cloud och det viktigaste för oss är att ni når er fulla potential med hjälp av Microsoft cloud. Vi agerar som trusted advisors och finns med er under hela er cloud resa.

Zelly är ett Microsoft only-cloud bolag i Stockholm med fokus att erbjuda små och medelstora företag användarvänliga, kvalitativa och moderna molntjänster.  Med vår samlade erfarenhet har vi kunskapen och verktygen att skapa och erbjuda rätt lösningar för det nuvarande men även det framtida behovet hos våra kunder.

Vi tillhandahåller kompetens inom Microsoft alla cloud, Microsoft 365, Azure, Dynamics 365 och Power Platform. Vi vägleder och informerar våra kunder om lösningar inom Microsofts portfölj och hjälper till att ta strategiska beslut baserat på kunders nuvarande situation och vision för verksamheten. Vårt mål är att bli en one-stop-shop partner för SMB kunder och genom att leverera tjänster och produkter inom alla Microsofts cloud kan vi hjälpa våra kunder att få ut det mesta värdet av Microsoft genom att lyfta de synergier som finns emellan plattformarna.

Vi på Zelly är mycket glada och stolta över att kunna meddela att vi har blivit en Microsoft Solution Partner Cloud. Detta är en bekräftelse på vår kompetens och hårda arbete som en one-stop-shop partner till våra kunder. Som en Microsoft Solution Partner får vi tillgång till mer resurser och produktinformation från Microsoft, vilket är en stor fördel för oss och våra kunder.

Microsoft nya partner program som lanserades förra året syftar till att göra det enklare för kunder att förstå varje partners expertis, erfarenhet och närvaro. För att uppnå respektive område måste man uppfylla krav inom prestationer, kunskaper och kundframgångar. Vi är otroligt stolta över att ha uppfyllt alla dessa krav och detta visar på vår breda och djupa kompetens inom Microsoft Cloud. Titeln som Microsoft Solution Partner Cloud ges endast till partners som uppnått alla sex lösningsområden som är:

  • Azure Infrastructure
  • Azure Data & AI
  • Azure Digital & App Innovation
  • Modern Work
  • Security
  • Business Applications

Vi har från start haft ett nära samarbete med Microsoft och har genom åren belönats med fina utmärkelser för vårt arbete med kunder då vi två år i rad fick ta emot priset som årets Microsoft partner inom kategorin ”Små och Medelstora bolag”. Det är en väldigt stor ära och ett kvitto på den kompetens vi besitter inom Microsofts plattformar och det motiverar oss att fortsätta utvecklas tillsammans med våra kunder.

Vi levererar underallatre plattformar

Azure

Med Azures molnplattform får du tillgång till ett flertal olika tjänster i form av servrar, AI, fillagring/återställning, databaser, analyser, identitets- och åtkomsthantering, utveckling, användarhantering, backup och säkerhet.

Business Applications

Med Business Applications får ni tillgång till Dynamics 365 Sales, Business Central, Marketing, Field Services, Customer Services. power Platform, som består av PowerApps, PowerBi, Power Automate och Power Pages.

Microsoft 365

Med Microsoft 365 får ni tillgång till produktivitetsmolntjänster som gör arbetet enklare med marknadsledande Office-appar, intelligenta molntjänster och avancerad säkerhet.

Vi är dinOne-Stop Shop Partner!