Vårt partnerskap med Microsoft

Att vara kund hos oss på Zelly betyder att ni får tillgång till vårt kundfokuserade team av tekniker som alla är certifierade enligt Microsoft krav. Vi fokuserar på kundnytta och värde inom Microsoft cloud och det viktigaste för oss är att ni når er fulla potential med hjälp av Microsoft cloud. Vi agerar som trusted advisors och finns med er under hela er cloud resa.

Zelly är ett Microsoft only-cloud bolag i Stockholm med fokus att erbjuda små och medelstora företag användarvänliga, kvalitativa och moderna molntjänster.  Med vår samlade erfarenhet har vi kunskapen och verktygen att skapa och erbjuda rätt lösningar för det nuvarande men även det framtida behovet hos våra kunder.

Vi tillhandahåller kompetens inom Microsoft alla cloud, Microsoft 365, Azure, Dynamics 365 och Power Platform. Vi vägleder och informerar våra kunder om lösningar inom Microsofts portfölj och hjälper till att ta strategiska beslut baserat på kunders nuvarande situation och vision för verksamheten. Vårt mål är att bli en one-stop-shop partner för SMB kunder och genom att leverera tjänster och produkter inom alla Microsofts cloud kan vi hjälpa våra kunder att få ut det mesta värdet av Microsoft genom att lyfta de synergier som finns emellan plattformarna. Vi har från start haft ett nära samarbete med Microsoft och har genom åren belönats med fina utmärkelser för vårt arbete med kunder då vi två år i rad fick ta emot priset som årets Microsoft partner inom kategorin ”Små och Medelstora bolag”. Det är en väldigt stor ära och ett kvitto på den kompetens vi besitter inom Microsofts plattformar och det motiverar oss att fortsätta utvecklas tillsammans med våra kunder.

Vi levererar underallatre plattformar

Azure

Med Azures molnplattform får du tillgång till ett flertal olika tjänster i form av servrar, AI, fillagring/återställning, databaser, analyser, identitets- och åtkomsthantering, utveckling, användarhantering, backup och säkerhet.

Business Applications

Med Business Applications får ni tillgång till Dynamics 365 Sales, Business Central, Marketing, Field Services, Customer Services. power Platform, som består av PowerApps, PowerBi, Power Automate och Power Pages.

Microsoft 365

Med Microsoft 365 får ni tillgång till produktivitetsmolntjänster som gör arbetet enklare med marknadsledande Office-appar, intelligenta molntjänster och avancerad säkerhet.

Vi är dinOne-Stop Shop Partner!