AZURE SPEEDSTART

En workshop för framgångsrik molnintegration

Migrera och modernisera er IT-miljö och spara 30% av era kostnader!

Zelly HQ, Hammarbybacken 27, Stockholm
eller online, du bestämmer!

Vi på Zelly har lång erfarenhet av att migrera och modernisera IT-infrastrukturer genom att använda Azure som målplattform. Vi har den expertis och kunskap som krävs för att skapa en kostnadseffektiv och säker driftmiljö för era IT-system.

Med vår kostnadsfria workshop Azure Speedstart genomför vi en grundlig analys och kartläggning av er befintliga IT-infrastruktur oavsett om den består av fysiska eller virtuella system. Vi identifierar och anpassar oss til era specifika behov och krav för att leverera en förståelse för hur Microsofts molntjänster kan anpassas för er verksamhet.

Efter flertalet lyckade projekt har vi kunnat påvisa en besparing på minst 30%. Utöver denna besparing får ni som kund tillgång till alla innovativa tjänster som Microsoft molnplattformen erbjuder samt en av de säkraste plattformarna i världen.

Som en del av analysen tittar vi på er befintliga miljö. Vi utför en prestandabaserad analys för att ge en korrekt kostnadsbild vid en eventuell förflyttning till Azure. Denna analys ger en bild över det faktiska resursutnyttjandet på era servrar, till skillnad från den prestanda som de faktiskt är tilldelade. Det är vanligt förekommande att miljöer är överdimensionerade, och för att skapa en kostnadseffektiv miljö i Azure är det viktigt att anpassa lösningen till era faktiska behov.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort:

Azure Speedstart ger er en förståelse för hur Azure kan nyttjas och optimeras för att möta era behov och krav. Vi levererar en rapport som inkluderar en översikt över er befintliga infrastruktur, en kostnadsbild vid förflyttning till Azure, identifierade risker och möjligheter, omfattning av migrerings- och transformationsprojekt samt förslag på nästa steg.

Vår leveransprocess inkluderar en informationsbaserad informationsinsamling för att få en mer korrekt bild av er miljö. För mindre miljöer med upp till 5 servrar kan insamlingen ske manuellt.

Workshopen utförs över en period om fyra veckor och inkluderar följande steg:

Uppstart: Vi installerar antingen en tillfällig lösning i er miljö för att samla in information (vid agentbaserad informationsinsamling) eller säkerställer att vi har nödvändig åtkomst för manuell insamling.

Workshop: Under en workshop diskuterar vi era behov och krav. Vi har nu tillgång till information om er miljö och kan gemensamt specificera vad som är inom scopet för en eventuell migrering eller transformation. Vi kan även hantera befintliga problem och frågeställningar i detta skede.

Presentation: Vi presenterar den producerade rapporten och diskuterar lämpliga nästa steg baserat på analysens resultat.

Ta din verksamhet
till nästa nivå!

Om workshopen

Azure Speedstart är skräddarsydd för att hjälpa företag att optimera sin IT-infrastruktur med Azure-molnet. Genom en djupgående analys och expertinsikter identifierar vi möjligheter till kostnadsbesparingar och prestandaoptimering. Vi ser fram emot att guida er till en framtidssäkrad och effektiv molnlösning!

I denna workshop får du träffa

Måns Hellström