Microsoft 365 Copilot – Ready Set GO!

Upptäck kraften av Microsoft 365 Copilot LIVE!

Missa inte höstens häftigaste seminar!

Microsoft huvudkontor, Regeringsgatan 25
Den 6:e december kl. 09.00 – 10.45

Zelly och Microsoft välkomnar er till höstens häftigaste seminar där ni  kommer bli bland de första att få se kraften av Microsoft 365 Copilot LIVE.

Microsoft 365 Copilot är din AI-baserade assistent/copilot som kommer finnas inbäddad i dina Office-appar, redo att effektivisera och ta ditt arbete till nya nivåer. Det revolutionerande verktyget kan sammanfatta Teams-möten, hjälpa till att skriva epost-meddelanden, skapa Word-dokument, kalkylarkdiagram och PowerPoint-presentationer på ett ögonblick. Men för detta kommer det krävas förberedelser från er som organisation, i detta event visar vi hur ni på bästa sätt kan förbereda er för att komma igång.

Zelly har under en tid haft förmånen att hunnit testa, förbereda och skapa oss en bild hur Copilot funkar och vart det skapar mest värde. Detta då vi vart en av få partners i världen i det så kallande Microsoft SMB Copilot EAP-Program. 

Vi kommer köra en live-demo med en tydlig koppling till hur det bidrar med värde för olika roller & verksamheter, vi kommer även visa risker och vad ni bör tänka på innan ni själva sätter igång.

Vi kommer att ha en spännande agenda som inkluderar:

08.30 – 09.00: Frukost och registrering

09.00 – 09.15: Introduktion
Talare: Rickard Rosén – VD Zelly

09.15 – 09.45: Kundcase
Talare: Olle Lagerqvist – Microsoft Program Manager

09.45 – 10.15: Demo
Talare: Robin Hedberg – Business Developer Manager
Talare 2: Jonathan Sabelström – AI Technical Lead

10.15 – 10.35: Storyals – så utbildar ni er personal och får igång användning.

10.35 – 10.45:  Avslutning och erbjudande
Talare: Rickard Rosén – VD Zelly

Vi hoppas att du kommer att delta i vårt event och lära dig mer om hur ni själva kan komma igång med Copilot. Eventet kommer att äga rum på Microsoft kontor, Regeringsgatan 25 i Stockholm.

Ta din verksamhet
till nästa nivå!

Microsoft 365 Copilot

Idag tar vi kraften i nästa generations AI till jobbet. Vi presenterar Microsoft 365 Copilot – din andrepilot för arbetet. Den kombinerar kraften i stora språkmodeller (LLM) med dina data i Microsoft Graph och Microsoft 365-apparna för att förvandla dina ord till det mest kraftfulla produktivitetsverktyget på planeten.

I detta seminar får du träffa

Robin Hedberg

Jonathan Sabelström

Olle Lagerqvist

Robin Bremsén

Rickard Rosén