Med allt samlat på ett ställe

 

Rival är ett rivningsföretag i Stockholm som varit verksamma sedan 2007 med sin långa erfarenhet i branschen utför de idag alla former av rivningsarbeten – både stora som små och alltid med högsta kvalité.

RIVAL

Bygg

Eftersom struktur och utveckling varit två viktiga faktorer i Rivals framgångsrika arbete ansåg Rival att det var dags för dem att göra vissa förändringar i sin IT-miljö då den kändes rörig och lite förlegad – till sin hjälp valde de Zelly som sin IT-leverantör.

Rival är ett rivningsföretag i Stockholm som varit verksamma sedan 2007 med sin långa erfarenhet i branschen utför de idag alla former av rivningsarbeten – både stora som små och alltid med högsta kvalité. Viktigt för Rival är att alltid arbeta effektivt, där de genom ordning och reda arbetar både snabbt och effektivt för att alltid uppnå bästa resultat.

Eftersom struktur och utveckling varit två viktiga faktorer i Rivals framgångsrika arbete ansåg Rival att det var dags för dem att göra vissa förändringar i sin IT-miljö då den kändes rörig och lite förlegad – till sin hjälp valde de Zelly som sin IT-leverantör.

För att strukturera och säkra upp Rivals IT-miljö, valde Zelly att flytta över deras IT-miljö till Microsoft molnplattform istället. Där deras befintliga operativsystem uppdaterades och deras lagringssystem och maillösning byttes ut till smarta och säkra lösningar i form av OneDrive och Exchange.

 

 

Utmaning

Ostrukturerad och rörig IT-miljö, då deras IT-miljö inte uppdaterats på länge. De fanns även ett ett flertal olika IT-leverantörer inblandade för olika syften ex. en leverantör för fillagring, en för maillösning etc… Vilket skapade det svårt att hitta saker i sin miljö och svårt att hålla reda på användarnamn och lösenord.

Lösning

Flytt till Microsoft molnplattform (Microsoft 365) samt en uppdatering av deras operativsystem till Windows 10.

Resultat

Mer struktur och kontroll
Där de idag har alla sina IT-tjänster (maillösning, fillagring etc.) samlat på ett ställe med endast ett inlogg.

Större trygghet
Med högklassiga skydd mot intrång och säker backup kan Rival vara säkra på att deras data inte försvinner eller hamnar i orätta händer.

Effektivitet
Genom att enkelt veta vart saker och ting finns, har Rival uppnått en större effektivitet i sitt arbete.

Se fler av våra referenscase med andra kunder nedan

Världens största gamingarena baseras på Microsoft Cloud

Space använder Microsofts molnlösningar för att säkerställa en säker digital upplevelse för sina besökare och gamers. Bakom implementationen av it-miljön står vi på Zelly. Space har även valt att använda Microsoft datacenter i Sverige för att ge snabb och säker uppkoppling till e-sport- och gaming-arenan

SPACE

Tillväxt utan digital växtvärk!

I uppstartfasen av Disruptive Materials saknades infrastruktur och information delades med USB-sticka som hos många andra start-ups som arbetar med patent. Det var ingen bra grund att bygga bolaget vidare på och man såg ett behov att skapa en IT-miljö som de kunde växa med. Disruptive Materials tog beslut tidigt att lägga hela infrastrukturen i molnet istället för att bygga upp en egen IT-struktur, där valet föll på Microsoft Cloud.

DISRUPTIVE MATERIALS

Teknologi som fick en startup att flyga!

IQ Fuel tillverkar och säljer en ny typ av funktionella sportdrycker utan koffein, taurin eller socker i, det är bara mentala fokusprodukter. De är en startup som flyger fram och behöver teknologi som flyger med dem!

IQ FUEL