En effektivare arbetsplats

 

DM TAK är sedan 2001 ett takläggarföretag i Stockholm som utför alla typer av takarbeten och har vunnit ett flertal fina priser för deras utomordentliga arbete inom tak-branschen, bland annat priset Årets Hantverkare (2016) samt Bästa takföretag av Monier.

DM TAK

Bygg

DM TAK kände ett behov av att bli mer flexibla i sitt arbete och behövde därför förändra sitt nuvarande IT-system. Valet av IT-leverantör fall på Zelly som de tyckte gav en känsla av engagemang och lyhördhet samt en tillit på sin produkt då de erbjuder sina tjänster helt utan bindningstid.

På senaste tid har DM TAK dock upplevt en problematik i sin flexibilitet i sitt arbete, detta eftersom de haft sina servrar lokalt vilket gjort att de varit tvungna att befinna sig på kontoret för att nå alla sina filer. Det har dessutom inneburit en oro för DM TAK då man vid exempelvis brand eller inbrott riskerat att förlora alla sina filer som legat lokalt. 
 
DM TAK valde att ta hjälp av Zelly för att få en lösning på sitt problem. Valet av Zelly som IT-leverantör motiverades av att man fick en känsla av engagemang, lyhördhet  och en vilja att leverera rätt produkt för rätt ändamål. Detta då det genomfördes en noggrann inspektion av
IT-miljön innan man presenterade förslag på lösningar.
Efter en ordentligt utförd offertgenomgång var steget till Microsoft moln inte svårt att ta. Microsoft 365 är en långsiktig lösning som täcker SMB marknadens alla behov.
 
– Man känner verkligen att Zelly vill leverera en bra produkt och ett starkt argument för detta är att de inte behöver använda sig av bindningstider, då deras syfte är att ha oss som kund nöjda så faller det sig naturligt att vi ändå fortsätter ha dem som IT-leverantör om vi är nöjda, att ha denna frihet ger en trygg känsla, säger Magda Lito, administrativ chef på DM TAK.
 
För DM TAK kom Zelly med förslaget att flytta upp allt till molnet genom att köra på Microsoft 365 samt göra DM TAK redo för den nya dataskyddförordningen, GDPR. Dessa IT-lösningar var för att bli så  flexibla i sitt arbete som möjligt samtidigt som man alltid är säker på att alla filer lagras tryggt där man alltid har en backup på alla sina filer.
 
Slutligen vill vi tacka DM TAK för att ni gett oss förtroendet och valt att tro på oss som er IT-leverantör.

Utmaning

Problematik i sin flexibilitet, där de varit tvungna att befinna sig på kontoret för att nå sina filer som legat lokalt. Dessutom riskerat att förlora alla sina filer som legat lokalt vid exempelvis brand eller inbrott.

Lösning

Flytt av IT-miljön upp i molnet till Microsoft 365.

Resultat

Mer flexibilitet i sitt arbete
Där de numera kan nå sina filer överallt.

Större trygghet
Med trygg backup i molnet finns ingen anledning till oro över att förlora sina filer och dokument.

 Frihet och obundenhet
Genom att välja Zelly som IT-partner upplever numera DM-Tak en mycket större frihet, där de inte behöver sig bundna till avtalstider.

– Vi valde Zelly AB för att vi fick en känsla av engagemang, att ni lyssnade, var snabba och ville leverera en bra produkt, säger David frykman, CEO på DM TAK

 

Se fler av våra referenscase med andra kunder nedan

Världens största gamingarena baseras på Microsoft Cloud

Space använder Microsofts molnlösningar för att säkerställa en säker digital upplevelse för sina besökare och gamers. Bakom implementationen av it-miljön står vi på Zelly. Space har även valt att använda Microsoft datacenter i Sverige för att ge snabb och säker uppkoppling till e-sport- och gaming-arenan

SPACE

Tillväxt utan digital växtvärk!

I uppstartfasen av Disruptive Materials saknades infrastruktur och information delades med USB-sticka som hos många andra start-ups som arbetar med patent. Det var ingen bra grund att bygga bolaget vidare på och man såg ett behov att skapa en IT-miljö som de kunde växa med. Disruptive Materials tog beslut tidigt att lägga hela infrastrukturen i molnet istället för att bygga upp en egen IT-struktur, där valet föll på Microsoft Cloud.

DISRUPTIVE MATERIALS

Teknologi som fick en startup att flyga!

IQ Fuel tillverkar och säljer en ny typ av funktionella sportdrycker utan koffein, taurin eller socker i, det är bara mentala fokusprodukter. De är en startup som flyger fram och behöver teknologi som flyger med dem!

IQ FUEL