Vi på Zelly är glada att Microsoft har meddelat att Copilot för Microsoft 365 nu stöder 16 nya språk, varav svenska!

Denna spännande nyhet framgår av ett nyligen publicerat blogginlägg från Microsoft. Bland de andra språken som nu omfattas finns även danska, norska och finska. I blogginlägget betonar Microsoft att de kontinuerligt arbetar med att förbättra Copilot. Även om verktyget ännu inte förstår alla vardagliga uttryck eller språkliga konventioner på varje enskilt språk, påpekar de att de ständigt förbättrar Copilots språkförståelse. Detta visar på Microsofts engagemang för att erbjuda användare över hela världen en smidig och effektiv användarupplevelse. Läs Microsofts blogginlägg om lanseringen, här!

Totalt finns nu Copilot tillgängligt på 26 språk! Vi på Zelly ser fram emot en ännu bättre upplevelse av Copilot för att möjliggöra effektivt och smidigt arbete för fler användare inom Microsoft 365-miljön.
Tips: Fungerar i webbgränssnittet tills vidare, tills applikationerna har hunnit ikapp lanseringen.

Vill du höra med om Copilot för Microsoft 365? Missa inte våra webinars i maj.
23 maj kl 09.00 – M365 Copilot in Action
30 maj kl 09.00 – Bli Copilot redo