Inspelat webinar: Power Platform – Snabbare App-skapande med Copilot

Genom att använda Microsoft 365 och Power Platform kan processer automatiseras, effektiviseras och standardiseras utan avancerad kodning.

Många organisationer bygger numera appar för att stödja sin verksamhet. I detta webinar kommer vi att ge en grundläggande förståelse för möjligheterna som finns med Microsoft Power Platform. Utöver Power Apps och Power Automate är Power Platform en samling av affärsapplikationer som också inkluderar Power BI, Power Pages och Power Virtual Agent. Under det här webinaret kommer vi också att inkludera en djupdykning i Copilot för Power Apps.

Copilot för Power Apps är en spännande funktion som nu är allmänt tillgänglig för app-skapare. Den använder generativ AI och bästa praxis för att skapa förslag baserade på dina data och preferenser. Under hela processen ger Copilot tips och feedback för att hjälpa dig att lära dig hur du bygger bättre appar snabbare.

 Under det här webinaret går vi igenom:

  • Introduktion till Power Platform
  • Copilot för Power Apps
  • Hur man distribuerar apparna
  • Exempel på olika applikationer för er verksamhet

 

Se inspelar webinar: