Som vi längtat efter Microsoft 365 Copilot – och nu är väntan över! lallafall för de större bolagen som har ett Entreprise avtal, idag släpps nämligen Copilot till dessa.
Detta innebär att Copilot nu kommer att finnas integrerat med andra Microsoft 365 appar så som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Dynamics 365 etc.

Vad är Microsoft 365 Copilot?
Microsoft 365 Copilot är din AI assistent på jobbet, ett AI-baserat produktivitetsverktyg som samordnar stora språkmodeller (LLM), innehåll i Microsoft Graph och de Microsoft 365 appar som du använder varje dag, till exempel Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams med flera.

Några exempel på vad som kommer vara möjligt med Microsoft 365 Copilot:

   Copilot i Outlook
Håll koll på din inkorg och skapa slående kommunikation på ingen tid alls. Sammanfatta e-posttrådar för att få nyckelinformation, ”Låt som jag”-funktion för att matcha din unika skrivstil/röst när Copilot skriver mejl åt dig. Följ ett Teams-möte i efterhand via Outlook.

  Copilot i Word
Hjälper dig i skrivprocessen att både bli mer kreativ och effektiv. 
Få korta sammanfattningar eller djupgående sammanställningar som punktlistor av dokument, få hjälp att skriva om texter med flera alternativ och förslag på vilken ton du vill använda ex. avslappnad eller professionell. Spara tid på att formatera text genom att låta Copilot skapa tabeller utifrån din kopia.

  Copilot i Excel
Analysera och visualisera data som en professionell dataanalytiker.
Copilot hjälper dig att analysera, redigera och formatera data så du får en djupare förståelse för dina insikter. Markera nyckeldata och ge en uppmaning ex. ”gör alla celler röda där värdet är under 100”. Sortera och filtrera data och ställ frågor för att få insikter. Skapa professionella visualiseringar, skapa prognoser och spara tid.

  Copilot i OneNote
Hjälper dig att vara organiserad och förberedd.
Få djupare insikter om dina anteckningar genom att ställa frågor ex. ”Vilka är för-/nackdelarna med den här processen?”. Få sammanfattningar av ditt innehåll.  Du kan även få ditt innehåll sorterat i ex. stycken eller punktlistor. Gör skrivandet mer tydligt eller effektivt med en snabb Copilot-redigering.

  Copilot i OneDrive
Hjälper dig hitta insikter och information utan att öppna en fil.
Ställ frågor till Copilot relaterade till enskilda filer eller få sammanfattningar av innehåll av filer.

För oss lite mindre bolag kommer vi tyvärr behöva vänta lite till, men den som väntar på något gott…. Men för er som inte kan hålla er och redan nu är nyfikna och vill förbereda sig, så finns vi här för att visa resan och göra er redo! Tveka inte på att kontakta oss på sales@zelly.se eller slå oss en signal på 08-20 99 09.
Tidigare i veckan hade vi dessutom ett webinar där man fick chansen att fördjupa sig i den kraftfulla världen av Copilot 365,  missade du det? Ingen fara, här kan du se inspelningen av det: Webinar: Optimera din datastruktur och kom igång med 365 Copilot – Zelly AB

Lär dig mer om Copilot här: Microsoft Copilot – Microsoft Adoption

 Announcing Microsoft 365 Copilot general availability and Microsoft 365 Chat | Microsoft 365 Blog