Hur förbereder du som företagsledare ditt bolag för AI och modern dataanalys? Utforska möjligheterna Microsoft Fabric

Varmt välkommen till en halvdag kring AI och Modern Dataanalys i regi av Zelly AB vi har nöjet att bjuda in dig till en spännande och interaktiv session där vi utforskar möjligheterna med modern dataanalys och AI för att stärka ditt företag. Gör dig redo för en förmiddag fylld av insikter och praktiska råd som du kan implementera direkt i din verksamhet.

I somras sade den världsberömde AI-forskaren Max Tegmark följande:
När AI sakta men säkert blir bättre än oss människor på allt, så kommer företag som byter ut anställda mot maskiner att konkurrera ut de som inte gör det. Eftersom AI blir bättre än oss även på att fatta beslut, så kommer företag som har en AI-VD att konkurrera ut de som leds av människor. Arméer med AI-generaler kommer att konkurrera ut de som leds av människor. Länder som leds av AI-regeringar kommer att konkurrera ut de som leds av människor.

Vad innebär detta för dig och din organisation?
Precis som när Internet, social media eller smartphones introducerades på marknaden så finns det just nu en enorm möjlighet att nyttja den nya vågen av teknik för ditt företag. Detta är förstås en stor och kanske skrämmande uppgift men Vi står redo att hjälpa dig.

AI kommer kunna analysera alla former av data du och din organisation sitter på idag såväl som all inkommande för att hjälpa dig fatta snabbare och mer noggranna beslut i företagandet. Detta kan potentiellt möjliggöra en enorm konkurrensfördel på den svenska eller intenationella marknaden.

Zelly AB ämnar hjälpa dig att fånga denna möjlighet med hjälp av Microsofts historiska storsatsning på AI och smart datahantering. Microsoft har alltid demokratiserat teknik för att stärka SMB och corporate marknadens konkurernskraft genom starka partnerskap med IT-partner. Under danna dag kommer vi ta fram konkreta exempel på hur du kan tänka kring AI och datahantering.

Påbörja arbetet med att se hur AI kan hjälpa just dig och ditt företag redan idag.

 

Agenda

Inledning: Data som drivkraft för framtidens AI värld
Utforska kraften i data och dess avgörande roll i skapandet av en AI-styrd framtid.
Reflektera över hur företag kan maximera sina möjligheter genom effektiv dataanvändning.

Vad är data egentligen?
All data är inte information men hur kan vi identifiera datakällor i organisationen och hur förflyttar vi data från gamla filer och papper till något AI kan använda?

Vad är Microsoft Fabric och hur kan det hjälpa dig?
Översikt över Microsoft Fabric och dess komponenter.
Microsofts nya dataplatform fabric automatiserar stora mängder datasortering som tidigare bearbetats manuellt. Detta möjliggör mycket större datainsamling som grund till AI.

Blicka framåt
Tillsammans går vi igenom hur detta kan påverka företag på kort, mellan och lång sikt.
AI och bolagsstyrning, hur påverkas ert företags styrning av AI?
Vad är kostnaden för att avvakta?
Om jag visste X hade jag gjort Y – vad är nästa steg för mig?

Datum och tid

Talare

Carl- Henrik Hörnkvist
Försäljningschef
Zelly AB

Morris Halling

Azure Data & AI Engineer
Zelly AB