Microsoft har tagit ännu ett stort steg in i den nya eran av AI genom att lansera sin senaste innovation: Microsoft 365 Copilot. Copilot är en avancerad AI-assistent som bygger på tidigare framgångar med AI-assistenter och tar dem till en helt ny nivå. Denna kraftfulla Copilot kommer att vara en ovärderlig funktion för företag i det dagliga arbetet.

Copilot integrerar intelligens och information från internet med användardata för att erbjuda användarna en sömlös och säker upplevelse. Den kommer att finnas tillgänglig i Windows 11, Microsoft 365, Edge och Bing.

Första versionen av Copilot kommer att rullas ut till allmänheten i samband med nästa Windows 11-uppdatering den 26 september. Det kommer också att bli tillgängligt för Bing, Edge och Microsoft 365 Copilot senare i höst. Detta är ett spännande steg framåt i användandet av AI i vardagen.

Men det är inte bara Copilot som Microsoft har i bagaget. Microsoft presenterar också flera andra banbrytande nyheter:

Nästa Windows 11-uppdatering (22H2): Denna uppdatering kommer att inkludera över 150 nya funktioner och göra Copilot tillgängligt i appar som Paint, Photos, Clipchamp och många fler direkt på Windows-datorer. Detta är en av de mest ambitiösa uppdateringarna från Microsoft hittills.

Bing med DALL.E 3-stöd: Bing kommer att integrera den senaste DALL.E 3-modellen från OpenAI, vilket kommer att förbättra användarnas sökupplevelse genom att leverera mer personliga resultat baserade på deras sökhistorik. Dessutom kommer Bing att erbjuda en ny AI-driven shoppingupplevelse och uppdaterade Bing Chat Enterprise-funktioner.

Microsoft 365 Copilot för företagskunder: Från den 1 november 2023 kommer företag att kunna dra nytta av Microsoft 365 Copilot, som kommer att revolutionera arbetsflöden genom att avlasta användarna från allt från e-post till resebokningar. Tillsammans med detta lanseras Microsoft 365 Chat, en ny AI-assistent som kommer att förändra hur vi arbetar.

Copilot kommer också att få nya funktioner i flera Microsoft-applikationer, inklusive Outlook, Word, Excel, Loop, OneNote och OneDrive. Detta är ett tecken på Microsofts engagemang för att förbättra användarnas produktivitet och kreativitet med hjälp av AI.

En annan spännande tillägg till Microsoft 365 är Designer, som använder avancerad AI för att hjälpa användarna att skapa visuella objekt och innehåll. Designer har nu fått flera nya kraftfulla funktioner, inklusive generativ expansion, generativ fyllning och generativ radering. DALL.E 3 från OpenAI kommer också att driva bildgenereringsupplevelsen i Designer, vilket gör det enkelt att skapa originalbilder av hög kvalitet på några sekunder.

Med dessa spännande nyheter sätter Microsoft en ny standard för hur företag kan dra nytta av AI i sin dagliga verksamhet. Microsoft Copilot och dess tillhörande funktioner kommer säkerligen att förändra hur vi arbetar och skapar i framtiden.

Hör av er till oss om hur ni kommer i gång med dessa kraftfulla funktioner!
Boka AI workshop för ert företag > www.zelly.se/ai-for-smb/ai-speedstart