Vid Partner Inspiration Day 2023 som hölls den 19 september, presenterade Microsoft Sverige Årets Partner i en imponerande samling av 12 olika kategorier. Tävlingen syftar till att lyfta det innovativa arbete som utförs inom Microsofts omfattande partnernätverk som består av 4000 partners. De prestigefyllda utmärkelserna ges till Microsoft-partners som under året har visat enastående innovationskraft och framgångsrikt skapat samt implementerat kundlösningar som bygger på Microsofts teknik.

För oss på Zelly är detta pris av oerhörd betydelse. Vi känner en tacksamhet och glädje över att vårt arbete med våra kunder inom Microsoft Cloud har blivit uppmärksammat och belönat med detta fina pris. Här följer motiveringen till varför vi har blivit utvalda som vinnare i:

Årets SMB-partner – Zelly
En partner som fortsätter att leverera starkt inom alla tre molnen, Azure, Modern Work och Biz Apps mot SMB-segmentet där de bibehåller hög tillväxt genom att ständigt addera nya kunder. Till råga på allt fick Zelly utmärkelsen “Microsoft SMB Partner of the year Modern Work” World Wide på Microsoft Inspire i somras.

”Den årliga partnerdagen är alltid ett roligt och givande event, och detta år var det extra roligt för att vi fick priset som Årets SMB-partner. Priset uppmärksammar vårt arbete att vara en one-stop-shop partner, samt att det lyfter vårt engagemang att hela tiden utvecklas med tekniken och fortsätta leverera innovativa lösningar tillsammans med våra kunder. 2023 har varit ett helt otroligt år, att först få det globala priset ”Modern Workplace för SMB” och nu tilldelas det svenska priset som” SMB Partner of the Year”, är fantastiskt. Jag är så stolt över vårt team och allt de gör dagligen för våra kunder, deras passion för att utvecklas och vara bäst är det som driver oss framåt ” – säger Jenny Wiebe COO för Zelly

Stort tack till Microsoft för det fortsatta samarbetet och tack till vårt team för allt ni gör för Zelly och våra kunder dagligen.

Länk till pressmeddelande Microsoft Sverige: Microsoft utser Årets Partner under Partner Inspiration Day 2023 – Pressrum