Vi är stolta att meddela att Zelly har blivit utnämnd till årets vinnare av Microsoft Partner of the Year awards i kategorin Modern Workplace SMB. Vi har vunnit detta globala pris genom vår förmåga att utveckla och leverera innovativa lösningar och tjänster till våra kunder som driver affärsnytta genom Microsoft cloud. Vi är otroligt glada och stolta att vinna detta pris med den hårda konkurrens som det är bland de många duktiga Microsoft partners som finns världen över.

Våra Modern Workplace-lösningar är resultatet av innovation, hårt arbete och fokus att skapa affärsnyttiga lösningar för våra kunder. Detta pris är ett bevis på våra prestationer och innovationer inom Modern Workplace där vi med hjälp av AI kan automatisera och effektivisera ytterligare, förbättra säkerheten och kundupplevelsen samt möjliggöra bättre beslutsfattande. Det visar även hur vi, tillsammans med Microsoft, skapar värde och accelererar digitaliseringen inom SMB-marknaden.

Teamet på Zelly har varit avgörande för att uppnå detta pris. Deras engagemang och innovativa tillvägagångssätt gentemot våra kunder har inte bara levererat enastående tekniska lösningar, utan även skapat en rolig arbetsmiljö som byggs på kraften av teamwork. Deras engagemang för att stötta varandra och dra nytta av varandras styrkor har verkligen satt dem i en klass för sig – stora framgångar kommer från ett team.

”Vi på Zelly är otroligt stolta och glada över att tilldelas det globala priset Modern Workplace for SMB. Det är ett bevis på vår kompetens och vårt arbete att vara en one-stop-shop partner för våra kunder inom Microsoft Cloud. Det visar även hur vi tillsammans med Microsoft skapar värde och accelererar digitalisering inom SMB-marknaden. Vi vill tacka Microsoft för ett bra och framför allt roligt samarbete, våra kunder för att de är med på resan och rikta ett särskilt tack till vårt team för ert enastående engagemang och teamarbete som bidragit till att vi nått denna framgång,”
säger Rickard Rosén, vd för Zelly. 

Om priset Modern Workplace for SMB
Microsoft årliga partner awards fick i år över 4200 ansökningar från partners i 100 länder, Modern Workplace SMB är en av kategorierna. Det globala Microsoft Partner of the Year Awards-programmet erkänner partners som har levererat exemplariska lösningar byggda på Microsofts plattformar. Detta pris är en konkurrenskraftig och global erkännande av excellens bland Microsoft-partners. Prisvinnarna utgör en utvald grupp partners som verkligen utmärker sig i en framstående bransch. Prisvinnarna för 2023 kommer att uppmärksammas vid Microsoft Inspire, årets partnerkonferens i juli. För att vinna Modern Workplace for SMB, måste partner effektivt och framgångsrikt hjälpt sina kunder med digital transformation för att uppnå en digital och modern arbetsplats. Det vinnande företaget bör även ha uppvisat en stark tillväxt i sin verksamhet. Detta pris är ett bevis på våra prestationer och innovationer med AI inom Modern Workplace. Det visar även hur vi tillsammans med Microsoft skapar värde och accelererar digitalisering inom SMB-marknaden. Zelly uppnådde tidigare i år nivån att vara en Microsoft Solution Partner Cloud vilket betyder att vi har uppnått alla krav inom Microsoft sex lösningsområden. Det visar på vår djupa och breda kompetens, och är en bidragande faktor till att vi vinner detta globala pris inom Modern Workplace för SMB. Microsoft understryker vårt arbete att leverera innovativa lösningar till våra kunder inom alla dessa lösningsområden.

”När vi startade Zelly för 8 år sedan hade vi som vision att bli en IT partner som levererar innovativa och högkvalitativa lösningar till SMB kunder. Vi ville skapa en attraktiv arbetsplats som bygger på teamwork och growth mindset där alla har möjlighet att påverka och växa. Denna utmärkelse är en bekräftelse på vårt engagemang till våra kunder och passion att hela tiden utvecklas som bolag. Det är en otroligt härlig känsla, vi är så stolta över alla på Zelly och vill rikta ett stort tack till er och alla våra kunder och partners”
– Andre Isberg och Jonathan Sabelström, grundare av Zelly

Microsoft Partner of the Year Awards tillkännages årligen före företagets globala partnerkonferens, Microsoft Inspire, som äger rum den 18-19 juli i år. Ytterligare detaljer om 2023 års priser finns på Microsoft Partners blogg: https://aka.ms/POTYA2023_announcement. Den fullständiga listan över kategorier, vinnare och finalister finns på https://partner.microsoft.com/en-US/inspire/awards/winners.

Länk till pressmeddelande Microsoft Sverige: https://news.microsoft.com/sv-se/2023/06/28/capgemini-och-sogeti-och-zelly-hyllas-som-arets-microsoft-partner/ 
Länk till Microsoft Inspire: https://inspire.microsoft.com/en-US/home