Rickard Rosén & Carl-Henrik Hörnqvist

Zelly är otroligt glada över att berätta att Carl-Henrik Hörnkvist tillsätts som vår nya försäljningschef. Carl-Henrik kommer att ta över ansvaret för Zellys försäljningsavdelning och bidra till att stärka och utveckla företagets kundrelationer.

Med en gedigen bakgrund och erfarenhet inom försäljning och partnersamarbeten, har Carl-Henrik visat prov på enastående ledarskap och expertis på området. Tidigare har han arbetat som ansvarig för Consumptional Business hos ALSO, där han etablerade sig som en framstående professionell och byggde långsiktiga relationer med partners.

I sin nya roll som försäljningschef kommer Carl-Henrik att använda sin tidigare erfarenhet och breda kunskap inom IT-branschen och Cloudaffären för att skapa innovativa Cloudlösningar för våra kunder. Med sitt passionerade nyfikna och kreativa sätt att arbeta strävar han alltid efter att skapa kundnytta i varje affär.

”Efter en lång resa från noll till trendsättande och dominant ställning som Microsoft Cloud distributör hos ALSO har jag den stora äran av få axla detta nya uppdrag. Jag är otroligt hedrad att få ta en plats i Zelly som försäljningschef. Efter att ha samarbetat från distributions-sidan med Zelly i över 8 år och sett Zellys fantastiska framgångssaga som en av de absolut starkaste SMB fokuserade IT-bolagen i Sverige som på en liten dedikerad besättning lyckats bli solution partner till Microsoft har jag så klart höga förväntningar och ambitioner för framtida tillväxt med samma höga kvalitet och kundnöjdhet. Att även vara en del inom Aderian Group med dess specialistområde och geografiska avtryck är en otrolig styrka som vi kommer jobba hårt för att nyttja åt våra kunder.”

 

Carl-Henrik Hörnqvist, Försäljningschef Zelly

Carl-Henrik har jobbat med Zelly från dist-sidan sedan dag 1. Han är personen som trodde på oss och det vi ville skapa när ingen annan gjorde det. Nu, efter 8 år av ett riktigt bra samarbete, får vi äntligen jobba under samma tak. Carl-Henrik kommer med bra kompetens, hög energi, tillväxt i ryggen och har verktygen för att hjälpa Zellys tillväxtresa till nästa nivå. Det känns otroligt kul och spännande. Nu kör vi!

 

Rickard Rosén, VD Zelly

För mer information vänligen kontakta:
Rickard Rosén
CEO
Rickard.rosen@zelly.se
+46 73 321 84 61

Carl-Henrik Hörnqvist
Försäljningschef
carl-henrik.hornkvist@zelly.se

+4670 443 25 76