Inspelat webinar: Skräddarsydda appar & automationer med Power Platform

Detta webinar handlar om att utveckla och automatisera processer i organisationer med hjälp av Microsoft Power Platform.

Genom att använda Microsoft 365 och Power Platform kan processer automatiseras, effektiviseras och standardiseras utan avancerad kodning. Många organisationer bygger numera appar för att stödja sin verksamhet. I detta webinar kommer vi att ge en grundläggande förståelse för möjligheterna som finns med Microsoft Power Platform. Utöver Power Apps och Power Automate är Power Platform en samling av affärsapplikationer som också inkluderar Power BI, Power Pages och Power Virtual Agent.

 Under det här webinaret går vi igenom:

  • Vad Power Platform är, vad Power Apps och Power Automate är
  • Vad man kan använda Power Platform till
  • Hur man distribuerar apparna
  • Exempel på olika applikationer för er verksamhet. 

 

Fyll i formulär för att se inspelat webinar: