Det är oftast incidenter som sätter IT-säkerheten på priolistan, och likaså verkar det ha blivit nu när man kollar på mediabevakningen efter det som hände en större butikskedja under sommaren. I en ledarartikel från DN med rubriken: ”Sverige är ett it-under men ett u-land när det kommer till cybersäkerhet” lyfts frågan om hur Sverige som i många hänseenden är i framkanten inom digitaliseringen och IT-utvecklingen samtidigt inte är bäst i klassen när det kommer till cybersäkerhet. Även om det går att diskutera hur vidare det är så illa ställt eller inte så står det klart att Sverige skulle gynnas av en högre Cybersäkerhet. (https://www.dn.se/ledare/sverige-ar-ett-it-under-men-ett-u-land-nar-det-kommer-till-cybersakerhet/)

Zelly är en stolt Microsoft partner och följer med glädje den utveckling som görs inom Microsoftprodukter, där Microsoft nyligen gick ut med att dom har köpt upp molnsäkerhetsbolaget Cloudknox för att utveckla säkerheten i produkterna ytterligare. (https://computersweden.idg.se/2.2683/1.753863/microsoft-lagger-vantarna-pa-sakerhetsforetaget-cloudknox)

Zelly hjälper små och medelstora företag att översätta cybersäkerhet till respektives verksamhetsbehov. Läs mer här och anmäl dig till vårt förinspelade webinarium.