Zelly Cloud Services

Born and raised in the cloud

Om oss

Zelly är ett IT-bolag med fokus att erbjuda företag användarvänliga, kvalitativa och moderna molntjänster, oavsett storlek på företaget.  Med vår samlade erfarenhet har vi verktygen att skapa och erbjuda rätt lösningar för det nuvarande men även det framtida behovet.

Dinhelhetsleverantörinom cloud

Vi är din one stop shop partner, där vi levererar under Microsofts alla tre plattformar.
Det ger er möjligheten att samla alla tjänster ni behöver hos en enda partner

Azure

Med Azures molnplattform får du tillgång till ett flertal olika tjänster i form av servrar, AI, fillagring/återställning, databaser, analyser, identitets- och åtkomsthantering, utveckling, användarhantering, backup och säkerhet.

Business Applications

Med Business Applications får ni tillgång till Dynamics 365 Sales, Business Central, Marketing, Field Services, Customer Services. power Platform, som består av PowerApps, PowerBi, Power Automate och Power Pages.

Microsoft 365

Med Microsoft 365 får ni tillgång till produktivitetsmolntjänster som gör arbetet enklare med marknadsledande Office-appar, intelligenta molntjänster och avancerad säkerhet.

Se några av våra kunder som vi har hjälpt

 

Läs mer om andra kunder vi har hjälpt

Vad vi levererar

Vi erbjuder tjänster för företag som vill ligga i framkant

Azure

Microsoft Azure (f.d. Windows Azure) är en växande samling integrerade molntjänster som erbjuder ett flertal olika tjänster i form av servrar, fillagring/återställning, databaser, analyser, identitets- och åtkomsthantering, utveckling, användarhantering, backup och säkerhet.

Modern Work

En all inclusive tjänst för produktivitet och molnbaserat arbete som inkluderar mjukvara, installation och utbildning.

Security & Compliance

Med security & compliance tillämpas ett regelverk av teknologier, processer och kontroller för att skydda användare, system, enheter, nätverk, program och data från cyberattacker.

Zelly Education

Med Zelly Education erbjuder vi utbildningar för alla, oavsett om du är adminstratör eller en nybörjade i molnet.

Power Platform

Öka produktiviteten med Microsoft Power Platform som kombinerar apparna PowerApps, PowerBI och Power Automate.

Dynamics 365

Dynamics 365 består av en uppsättning intelligenta affärsappar som hjälper dig att driva företaget och få bättre resultat.
Lösningen innehåller bland annat appar för försäljning, ekonomi, service och marknadsföring.

Microsoft Viva

Microsoft Viva är en ny plattform ”Employee Experience Platform” som ska hjälpa människor att trivas och må bra på jobbet.

ServiceDesk

Med vår fantastiska servicedesk kan ni uppnå en effektiv arbetsplats, med rätt stöd och minimala ned-tider, kan medarbetare fortsätta jobba och vara effektiva.