Tillgång till allt – var som helst, när som helst!

 

Eyesec Larmteknik grundades 2000 och har sedan starten arbetat med både installation, projektering och service av larm.

EYESEC LARMTEKNIK

Säkerhet

Uppdragets huvudmål var att uppnå ett säkert, moderniserat och flexibelt arbetssätt som skulle hjälpa Eyesec att spara tid och att tryggt få tillgång till sin information överallt.

Eyesec Larmteknik grundades 2000 och har sedan starten arbetat med både installation, projektering och service av larm. Det betyder att de flesta på företaget har ett omfattande behov av rörelse och flexibilitet – då de ofta måste ta sig från en kund till en annan. Anställda var tidigare tvungna att åka förbi kontoret för att få tillgång till information som behövs mellan olika installationer och servicearbeten. En omväg som var tidskrävande.

Genom att införskaffa sig en ny molnbaserad infrastruktur med Microsoft 365, hjälpte Zelly företaget att ta steget upp i molnet och samtidigt skaffa sig ett säkert mobilt arbetssätt. Idag har Eyesec Larmteknik en konstant och betryggande tillgång till sina ritningar, manualer och annan viktig information på ett pålitligt sätt oavsett var den anställda befinner sig.

Eyesec Larmteknik har effektiviserat sitt arbete och sparar idag både tid och undviker onödiga kostnader. Effektiviseringen som samarbetet inneburit är även en stor vinst för miljön, då företaget genom sin nya infrastruktur inte längre behöver ta onödiga omvägar till kontoret.

Utmaning

En önskan om att kunna komma åt dokument, ritningar och annan känslig information överallt på ett pålitligt och riktigt säkert sätt.

Lösning

Lösningen blev att ta steget upp i molnet och införskaffa sig en ny molnbaserad infrastruktur med Microsoft 365.

Resultat

Högre produktivitet och full kontroll: Med Microsoft 365 kan Eyesec Larmteknik numera säkerställa hög produktivitet, säkerhet och bibehålla full kontroll samtidigt som de arbetar överallt. 

Ett säkert mobilt arbetsätt.
Med en rad säkerhetsfunktioner kan Eyesec Larmteknik vara säker på att de har skydd mot bl.a. intrång, virus och skadlig kod. 

Sparar tid och pengar: Eyesec Larmteknik har effektiviserat sitt arbete och sparar idag både tid och undviker onödiga kostnader i form av transportkostnader eller förlorad tid i arbete.

Se fler av våra referenscase med andra kunder nedan

Världens största gamingarena baseras på Microsoft Cloud

Space använder Microsofts molnlösningar för att säkerställa en säker digital upplevelse för sina besökare och gamers. Bakom implementationen av it-miljön står vi på Zelly. Space har även valt att använda Microsoft datacenter i Sverige för att ge snabb och säker uppkoppling till e-sport- och gaming-arenan

SPACE

Tillväxt utan digital växtvärk!

I uppstartfasen av Disruptive Materials saknades infrastruktur och information delades med USB-sticka som hos många andra start-ups som arbetar med patent. Det var ingen bra grund att bygga bolaget vidare på och man såg ett behov att skapa en IT-miljö som de kunde växa med. Disruptive Materials tog beslut tidigt att lägga hela infrastrukturen i molnet istället för att bygga upp en egen IT-struktur, där valet föll på Microsoft Cloud.

DISRUPTIVE MATERIALS

Teknologi som fick en startup att flyga!

IQ Fuel tillverkar och säljer en ny typ av funktionella sportdrycker utan koffein, taurin eller socker i, det är bara mentala fokusprodukter. De är en startup som flyger fram och behöver teknologi som flyger med dem!

IQ FUEL