Zelly vinner pris som Årets SMB Partner

By 1 oktober, 2019 Blogg

 

Igår fick Zelly äran att ta emot det ärofyllda priset som Årets SMB Partner av Microsoft.

Den 30:e september var det Microsoft Partner Inspiration Day som även firades med utflyttningsfest i Akalla, då Microsoft byter lokaler nu i november och flyttar till Urban Escape. På plats hade vi Andreas,  Jonathan, Rickard och våra säljare Robin och Roy som på förmiddagen fick ta del av inspirerande utbildningar och seminarier. Och på eftermiddagen stolt fick ta emot priset som Microsoft SMB Partner 2019.

Bland de nominerade för Microsoft SMB Partner fanns fyra företag; Xenit, Zelly, Office Management och Ironstone och i år blev det äntligen Zellys tur att få ta hem priset som årets SMB Partner med motiveringen:

”Zelly har levererat under året på alla tre molnen med start i höstas. Efter resa till Dublin så har utvecklingen varit enorm. Zelly är ett bra exempel på en ”born in the cloud partner” som har en otrolig acceleration och vilja att lära nytt. Zelly har ett partner to partner samarbete som man utvecklat under året och man har nu funnit och vunnit nya kunder till molnet”.

– Vi är verkligen jätteglada och tacksamma för att få ta emot priset som årets SMB-företag, det känns jättestort! Och man känner att det hårda slit man lägger ner dagligen verkligen ger resultat, så det känns superkul. Men det är även viktigt att komma ihåg att inget av det här hade varit möjligt utan våra fantastiska kunder, säger André Isberg, partner på Zelly.

Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till både Microsoft och ALSO som hela tiden stöttat och trott på oss. Vi ser nu framemot att lägga i ytterligare en växel och ännu ett spännande år!