Skip to main content

Zelly vinner pris som Årets SMB Partner för andra året i rad!

By 29 september, 2020oktober 5th, 2020Blogg

Zelly fick ta emot det ärofyllda priset som Årets SMB Partner av Microsoft för andra årets i rad!

Den 24:e september gick årets Microsoft Partner Inspiration Day av stapeln, som på grund av dom rådande omständigheterna arrangerades digitalt i år. Det positiva med det var att Zelly teamet var samlade och kunde glädjas tillsammans i realtid för priserna som mottogs under eventet.

Motiveringen till priset årets SMB-parter:

”Zelly vinner priset som årets SMB-partner för andra året i rad! De är ett fantastiskt exempel på en ”born in the cloud partner” som fortsätter tillväxtresan från förra året och vinner nya affärer i alla Microsofts tre moln.”

– Therése Treutiger Director Commercial Partner & Innovation Microsoft Sweden

Årets partnersamarbete – Dynamics

Utöver Zellys individuella utmärkelse vann vi även pris för Årets Partnersamarbete Dynamics tillsammans med NAB Solution och Dynamic Factory.

Motiveringen till priset Årets partnersamarbete-Dynamics:

”Dynamic Factory har byggt upp en affärsmodell att hjälpa partners att snabbt komma igång med försäljning av Dynamics 365. Det är speciellt framtaget för Office 365 partners. Zelly är en sådan, Office 365-partner, som nu tillsammans med NAB & Dynamic Factory vinner nya kunder gemensamt och leverar ännu mer kundvärde.”

-Therése Treutiger Director Commercial Partner & Innovation Microsoft Sweden

Vi på Zelly är otroligt glada över att få samarbeta med kunniga partners, där NAB Solution tidigare i år vann den Globala titeln Partner of the Year i kategorin Dynamics 365 Business Central och fick även det svenska priset i samma kategori.

Vad Microsoft Sverige skriver om priserna kan ni läsa här och bland annat IDG har skrivit en artikel som ni hittar här.

Niclas Almgren, VD Zelly samlar sina intryck om utmärkelserna, det förgående året och framtiden i videointervjun nedan.

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till både Microsoft och ALSO som hela tiden stöttat och trott på oss, men såklart även tacka våra kunder, partners och medarbetare. Vi ser nu framemot att lägga i ytterligare en växel inför ett spännande år!