Skip to main content

Ny Cloud Technician inom Dynamics, välkommen Rickard Laine till Zelly!

By 7 december, 2020Blogg

Nu hälsar vi vår nya Cloud Technician Rickard Laine välkommen till Zelly!

Rickard är nyexaminerad från Linköpings universitet med en Master i kognitionsvetenskap som är vetenskapen om tänkande som ligger tvärvetenskapligt mitt emellan IT, psykologi och språkvetenskap, där han har valt att fördjupa sig i tjänstedesign. Vetenskapen är framförallt grunden i AI.

Hos Zelly kommer han att arbeta som Cloud Technician inom Dynamics med ett extra fokus på Power Platforms till att börja med, där han tar fram kundunika applikationer efter kunderna behov.

– Det känns himla bra att vara en del av Zelly. Jag har mötts av positiv energi och ett jäkla anamma till driv, säger Rickard. 
– Rickard viktig rekrytering för Zelly i vår fortsatta resa mot framtiden och kommer vara med att bygga vår framtida satsning inom Power Platform och Dynamics, säger Niclas Almgren VD Zelly
Tre snabba frågor till Rickard

Kvalitet- Hur kommer du arbeta med kvalitet i din nya roll?

– Genom en bra och kontinuerlig kundkommunikation formar man en gemensam god förståelse för hur en tjänst ska skapas efter kundens krav och behov. Kan jag dessutom utmana kunden genom att tillföra nya idéer och insikter, så tror jag att vi i slutändan får ännu nöjdare kunder.

Framtid – vad kommer du tillföra till Zelly?

– Jag hoppas att min bakgrund inom kognitionsvetenskap ska kunna ge nya perspektiv och idéer för hur vi på Zelly kan skapa användarvänliga tjänster för kunden. Jag kommer även kämpa för att vi på Zelly ska gå i bräschen för hur ny teknologi kan komma att tillämpas i de tjänster vi levererar till kunden.

Driv- Vad drivs du av utanför arbete?

–  Jag drivs av att lära mig nya saker, men framförallt nu att få se mitt kära Degerfors spela i Allsvenskan nästa säsong 

Varmt välkommen Rickard, vi på Zelly är glad att du är ombord!