Skip to main content

Laura Johnsson ansluter till Zelly!

By 26 oktober, 2020Blogg

Nu hälsar vi vår nya HR-chef & TF Marknadschef Laura Johnsson varmt välkommen till Zelly!

Laura Johnsson ansluter till Zelly för att stärka upp inför Zelly´s fortsatta tillväxt. Laura har en akademisk bakgrund med en Master i management och en dubbelkandidat inom företagsekonomi och innovation. Hon har erfarenhet från IT-branschen, där hon har arbetat med marknad och interna projekt hos Xllnc. På Zelly kommer Laura driva marknadsprojekt tillsammans med partners och bilda team med Sofia Gränd-Bäck på marknad när hon är tillbaka från sin föräldraledighet. Utöver det kommer hon bygga upp HR-funktionen hos oss och arbeta med interna utvecklingsprojekt.

– Jag tycker entreprenörsandan som finns här på Zelly är fantastisk och jag motiveras av hur mina kollegor sätter kunden i första hand. Jag hoppas att kunna bidra med strategisk struktur, positiv energi och kreativitet, säger Laura.

– Så spännande Laura att få med dig ombord som HR- Chef och få denna funktion på plats i vår resa mot mer tillväxt och i att bygga vidare med vår bolagskultur, säger Niclas Almgren VD Zelly.
Tre snabba frågor till Laura

Framtid – vad kommer du tillföra till Zelly?

-Först och främst vill jag vara med och fortsätta bygga företagskulturen här på Zelly för att vi ska kunna fortsätta växa i den här takten som vi har gjort det senaste året. Utöver det driver jag olika marknadsprojekt tillsammans med partners för att stärka Zelly´s marknadsposition ytterligare.

Kvalitet- Hur arbetar du med kvalitet?

–  Jag arbetar strukturellt med feedback, jag både ber om feedback och tar gärna emot konstruktiv feedback på mitt arbete. Jag försöker även så ofta jag får möjlighet se till att vi reflekterar i storgrupp för att skapa kontinuitet i utvecklingen och hela tiden sträva mot att bli bättre. Det är kvalitet för mig!

Driv- Vad drivs du av utanför arbete?

-På fritiden är jag engagerad inom Dam & Flickhockey och försöker skapa bättre förutsättningar för nästa generations spelare. Jag brinner för jämställdhet och är stolt över att arbeta på en arbetsplats inom mansdominerade IT-branschen som har en könsfördelning på 40% kvinnor & 60% män.

Vi på Zelly välkomnar Laura ombord!