Skip to main content

Välkommen till Zelly Isabelle!

By 13 januari, 2021Blogg

Nu hälsar vi vår nya Cloud Support Technician Isabelle Fröling varmt välkommen till Zelly!

Med sin tidigare erfarenhet som konsult inom IT-support kommer Isabelle att stärka upp Zellys supportteam i sin roll som Cloud Support Technician. Isabelle kommer att ta hand om våra befintliga kunder och hjälpa dem till en ännu bättre och säkrare vardag, där fokus alltid är att ge högsta möjliga service och kvalitét.

– Det känns hur roligt som helst att vara en del av Zelly och det ska bli superspännande att få vara med på den resa som Zelly gör, säger Isabelle.

– Jag är mycket glad över att vi nu knutit till oss Isabelle som tillsammans med resten av vårt starka team kan fortsätta stötta våra befintliga kunder. Isabelle kommer in med mycket energi och stora ambitioner att utveckla Zelly vidare, säger Jenny COO Zelly.

Tre snabba frågor till Isabelle

Framtid – vad kommer du tillföra till Zelly?

– Förhoppningsvis kommer jag tillföra glädje och en bra energi både till medarbetare och kunder, samt vara med och utveckla servicedesken med nya idéer och uppnå nya mål.

Enkelhet- Hur kommer du arbete med enkelhet i din nya roll?

– Jag tycker att det är viktigt att ha en rak och bra kommunikation med våra kunder och mina kollegor vilket jag tror är en bra förutsättning för att arbeta med enkelhet.

Driv- Vad drivs du av utanför arbete?

– Jag drivs av att få lära mig nya saker och ständigt få utvecklas.

Vi på Zelly välkomnar Isabelle ombord och ser fram emot att tillsammans med henne fortsätta erbjuda personlig support till våra kunder!