Skip to main content

Ny Inside Sales på Zelly, vi välkomnar Hanna Hellström!

By 12 oktober, 2020oktober 25th, 2020Blogg

Nu hälsar vi vår nya Inside Sales Hanna varmt välkommen till Zelly!

Med tidigare erfarenheter från Inside Sales och PR med en examen i grunden från Uppsala universitet i Kommunikation och Media är vi på Zelly otroligt glada att Hanna ombord på tillväxtresan. Hon kommer jobba med både nya och befintliga kunder och kommer arbeta över Zelly’s olika affärsområden.

– Det känns superroligt att ha börjat på Zelly. Det är en ny bransch för mig men en roll som jag känner mig hemma i, vilket känns som en rolig kombination! Dessutom kommer det bli spännande att vara en del av den resa som Zelly gör, säger Hanna.

Tre snabba frågor till Hanna

Framtid – vad kommer du tillföra till Zelly?

-Förutom att denna roll är ny och förhoppningsvis kommer tillföra stort värde för organisationen kommer Jag personligen tillföra nya perspektiv och idéer som förhoppningsvis blir viktiga pusselbitar för Zellys arbete och framgång.

Enkelhet- Hur kommer du förenkla för Zelly ´s kunder ytterligare?

– Jag tror att en nära dialog med kunder alltid gör att processen blir enklare och bättre för alla inblandade, så jag kommer satsa på att alltid ha en bra kommunikation med varje kund och finnas som ett stöd genom processen.

Driv- Vad drivs du av utanför arbete?

-Jag drivs och inspireras av alla de människor jag har runt omkring mig och nya personer som jag möter, både privat och på jobbet!

Vi på Zelly välkomnar Hanna ombord och ser fram emot att tillsammans med henne ta hand om våra kunder ännu bättre och växa ytterligare!