Tidigare försäljningschef på Big Bag går till Zelly

By 18 januari, 2018 juni 3rd, 2019 Blogg

Efter ett år av hög tillväxt så lämnar vi nu 2017 bakom oss och välkomnar in både 2018 och vår nya affärsutvecklare Andreas Franzén.

Andreas kommer att bidra med bred kompetens inom både försäljning och marknad som han samlat från sin tid på företaget Big Bag. Där han sedan 2013 har varit både försäljnings- och marknadschef på det större avfallshanteringsföretaget.

 

Levererar redan positiva resultat
Som sin första huvuduppgift sitter Andreas tillsammans med säljarna och ger feedback på förbättringar och tar även fram riktlinjer och mål för berörda avdelningar.
– Det känns toppen att ha kommit till ett mindre bolag nu med snabba fötter, jämfört från mina åtta år på ett bolag som omsatte närmare en kvarts miljard. Hela IT-branschen för mig är något nytt. Men eftersom jag arbetat länge inom försäljning så hoppas jag nu att kunna hjälpa till och öka försäljningen på Zelly, säger han.
Andreas kom in några veckor innan jul och efter att ha lokaliserat flera förbättringsområden ser vi redan nu en positiv effekt på resultatet av Andreas arbete.
– 2018 kommer bli ett riktigt bra år, så nu kör vi gasen i botten mot toppen, avslutar han.

 

Nu väntar ännu fler utmaningar för Zelly där alla områden inom IT, sälj och marknad kommer vara berörda – i både små och större projekt, där Andreas kommer bli en stor tillgång för Zelly. Med det sagt hoppas vi på att kunna leverera riktigt spännande nyheter för er 2018.