Microsoft Dynamics 365 Sales Professional är ett enkelt sätt att modernisera försäljningsproduktiviteten i ditt företag.

Det är ett CRM-system som är fullt integrerat i Office 365 och hjälper dig att hantera kundrelationer, ta hem affärer och öka försäljningsintäkterna!

 

Vi på Zelly erbjuder dig en paketerad lösning av Dynamics Sales Professional
och hjälper ditt företag att snabbt och enkelt komma igång med ett nytt CRM-system inom två veckor!

Integrerat med Office 365

Unikt för Microsoft Dynamics Sales Professional är att det är integrerat med Office 365. Tack vare det kan du effektivt arbeta med Sales Pro ifrån din Outlook utan att behöva byta plattform. Genom din Outlook kan du exempelvis skapa leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter. Integrationen med Sharepoint gör att du kan nå uppladdade dokument direkt från Sales Professional. Du kan även arbeta med Sales Profesional direkt från Teams.

Automatisera försäljningsprocessen

Genom att automatisera försäljningsprocessen sparar ni tid och slipper tidskrävande och repetitiva uppgifter. Säljarna kan ägna mer tid åt ren försäljning istället för onödig administration. En strukturerad säljprocess innebär även att alla i organisationen arbetar tillsammans och på ett enhetligt sätt där ni får en tydlig bild av era leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter.

Kom igång snabbt och enkelt

Med Microsofts Dynamics Sales kan du snabbt och effektivt komma igång med ditt nya CRM-system. Med ett användargränssnitt som du känner igen är systemet dessutom lätt att använda för företagets olika användare. Genom att vara en flexibel och utbyggbar plattform kan du lätt anpassa och bygga systemet utefter vad som passar ditt företag idag samt i framtiden.

SpeedStart – vår paketering av Sales Professional

Vårt paketerade projektinförande SpeedStart passar för dig som snabbt och effektivt vill komma igång med Microsoft Dynamics 365 Sales Professional och vill dra nytta av grundfunktioner samt få en samlad och gemensam struktur av kundinformation. SpeedStart är det perfekta insteget i Dynamics Sales Pro då du hela tiden har möjlighet att bygga ut plattformen när din verksamhet växer.

Proof of Concept 

Känner ni er osäkra på vilka delar av Sales som passar er verksamhet bäst?
Vi erbjuder en halvdags workshop där vi gemensamt tar fram ett beslutsunderlag om hur Dynamics Sales implementeras på bästa sätt i er verksamhet. Vi går igenom er nuvarande IT-miljö samt identifierar och kartlägger era affärsprocesser.

Kickstart

Vill ni komma igång med grunderna och få en riktig snabb igångsättning av ett nytt CRM-system?
Vi erbjuder ett startpaket för endast 15 000 kr där ni är igång inom två veckor.  Paketet innefattar en aktivering av Sales som till stora delar ser ut som på ”hyllan” Hos Microsoft.

Professional

Känner ni att ni har behov av ett mer anpassat CRM-system?
Vi erbjuder en mer anpassad aktivering av Sales där vi utgår från era unika affärsprocesser. En förutsättning är att behovsanalys utförs enligt ”Proof of Concept”.