Bokar padeltid med egen app!

 

Invent Projekt Stockholm är ett privatägt projekt- och installationsbolag som alltid lyft blicken lite högre när det gäller fastighetsägarens ekonomi och inomhusmiljö. Invent Projekt Stockholm har kapaciteten och erfarenheten som krävs för att leverera spetskompetens inom skräddarsydda kundlösningar.

INVENT PROJEKT

Projekt & Installation

Invent Projekt erbjuder fast padel- och badmintontider till sina medarbetare för att ge möjlighet att motionera tillsammans. Logistiken kring vilka som skulle spela var en utmaning. Genom att använda grundfunktionaliteten i PowerApps fick Invent Projekt en app som underlättades deras bokningsbehov.

Idé

Invent Projekt erbjuder fasta padel- och badmintontider till sina medarbetare för att ge möjligheten att motionera tillsammans. Logistiken kring vilka som skulle spela var en utmaning. När Zelly berättade mer om PowerApps väcktes en idé om att skapa en egen app för att lättare kunna boka tider.

Lösning

Genom att använda grundfunktionaliteten i PowerApps fick Invent Projekt en app som underlättades deras bokningsbehov utan att initiativets drog iväg i kostnad. Eftersom att PowerApps är en del av Microsoft 365 så kunde användarna enkelt logga in i appen med sitt befintliga arbetskonto och inga nya licensinköp krävdes

Resultat

Snabbt
Med PowerApps kan man snabbt få upp en app på endast några dagar, utan att behöva skriva kod, med hjälp av fördefinierade mallar och dra-och-släpp-funktioner.

Helt skräddarsytt efter era behov
Med PowerApps kunde Invent Projekt få applikationen att se ut och fungera precis så som de ville för att täcka deras behov.

Kostnadseffektivt
Använd en enda, kostnadseffektiv plattform som är robust och kan anpassas efter dina behov.

Se fler av våra referenscase med andra kunder nedan

Världens största gamingarena baseras på Microsoft Cloud

Space använder Microsofts molnlösningar för att säkerställa en säker digital upplevelse för sina besökare och gamers. Bakom implementationen av it-miljön står vi på Zelly. Space har även valt att använda Microsoft datacenter i Sverige för att ge snabb och säker uppkoppling till e-sport- och gaming-arenan

SPACE

Tillväxt utan digital växtvärk!

I uppstartfasen av Disruptive Materials saknades infrastruktur och information delades med USB-sticka som hos många andra start-ups som arbetar med patent. Det var ingen bra grund att bygga bolaget vidare på och man såg ett behov att skapa en IT-miljö som de kunde växa med. Disruptive Materials tog beslut tidigt att lägga hela infrastrukturen i molnet istället för att bygga upp en egen IT-struktur, där valet föll på Microsoft Cloud.

DISRUPTIVE MATERIALS

Teknologi som fick en startup att flyga!

IQ Fuel tillverkar och säljer en ny typ av funktionella sportdrycker utan koffein, taurin eller socker i, det är bara mentala fokusprodukter. De är en startup som flyger fram och behöver teknologi som flyger med dem!

IQ FUEL