Fördelarna för företag att flytta upp sin IT-miljö molnet är många och att behovet blir allt större råder det ingen tvekan om. Nu har Zelly fått äran att hjälpa ytterligare ett företag – den här gången rivningsföretaget Rival som också ville upp i molnet och säkra sin IT-miljö.

Rival är ett rivningsföretag i Stockholm som varit verksamma sedan 2007 med sin långa erfarenhet i branschen utför de idag alla former av rivningsarbeten – både stora som små och alltid med högsta kvalité. Viktigt för Rival är att alltid arbeta effektivt, där de genom ordning och reda arbetar både snabbt och effektivt för att alltid uppnå bästa resultat.

En långsiktig utveckling
Eftersom struktur och utveckling varit två viktiga faktorer i Rivals framgångsrika arbete ansåg Rival att det var dags för dem att göra vissa förändringar i sin IT-miljö då den kändes rörig och lite förlegad – till sin hjälp valde de Zelly som sin IT-leverantör.

– Vi tycker att samarbetet med Zelly har fungerat jättebra. Då vi satsar på att ha en långsiktig utveckling värdesätter vi alltid kvalité i vårt arbete och då är det även viktigt att ha en IT-partner som värdesätter och levererar detta, vilket vi tycker att Zelly gör, säger Kim Ekerwald, VD på Rival.

Microsoft som IT-lösning

För att strukturera och säkra upp Rivals IT-miljö, valde Zelly att flytta över deras IT-miljö till Microsoft molnplattform istället. Där deras befintliga operativsystem uppdaterades till Windows 10 och deras lagringssystem och maillösning byttes ut till smarta och säkra lösningar i form av OneDrive och Exchange.

– Tidigare har vi använt oss av olika IT-leverantörer för olika syften, där vi exempelvis haft våra maillösningar hos en leverantör och fillagring hos en annan, nu känns det mycket säkrare och effektivare att samla allt hos en istället. Vilket gjort att vi numera säkert och enkelt kan kontrollera och ha tillgång till all vår information,  säger Kim Ekerwald.

Slutligen ser vi framemot att få hjälpa ytterligare ett företag att arbeta tryggt och säkert i molnet  och tackar Rival för deras förtroende att ha valt oss på Zelly som deras IT-leverantör.