I 17 år har Eyesec Larmteknik varit verksamma i säkerhetsbranschen. Och de har under en tid haft en önskan av att kunna bli mer rörliga i sitt arbetssätt. Med hjälp av Zelly tog de steget upp i molnet. Flytten gav dem helt nytt mobilt arbetssätt som ökat företagets flexibilitet, men på ett fortfarande lika tryggt, smidigt och säkert sätt.

Tid är pengar
Eyesec Larmteknik grundades 2000 och har sedan starten arbetat med både installation, projektering och service av larm. Det betyder att de flesta på företaget har ett omfattande behov av rörelse och flexibilitet ­– då de ofta måste ta sig från en kund till en annan. Anställda var tidigare tvungna att åka förbi kontoret för att få tillgång till information som behövs mellan olika installationer och servicearbeten. En omväg som var tidskrävande.

– Uppdragets huvudmål var att uppnå ett säkert, moderniserat och flexibelt arbetssätt som skulle hjälpa Eyesec att spara tid och att tryggt få tillgång till sin information överallt. Och det har vi verkligen lyckats bra med, säger Rickard Rosén, försäljningschef på Zelly.

Stor vinst för miljön
Genom att införskaffa sig en ny molnbaserad infrastruktur med Microsoft Office 365, hjälpte Zelly företaget att ta steget upp i molnet och samtidigt skaffa sig ett säkert mobilt arbetssätt. Idag har Eyesec Larmteknik en konstant och betryggande tillgång till sina ritningar, manualer och annan viktig information på ett pålitligt sätt oavsett var den anställda befinner sig.

Eyesec Larmteknik har effektiviserat sitt arbete och sparar idag både tid och undviker onödiga kostnader. Effektiviseringen som samarbetet inneburit är även en stor vinst för miljön, då företaget genom sin nya infrastruktur inte längre behöver ta onödiga omvägar till kontoret.

Zelly fungerar även idag som Eyesec Larmtekniks IT-avdelning, där de idag beställer prisvärd hårdvara från Zelly samtidigt som de kan fortsätta arbeta smidigt och säkert på rörande fot.

Vill du veta mer om våra tjänster? Läs mer här!