Nytt samarbete med DM TAK

By 16 mars, 2018 juni 26th, 2019 Blogg

DM TAK kände ett behov av att bli mer flexibla i sitt arbete och behövde därför förändra sitt nuvarande IT-system. Valet av IT-leverantör fall på Zelly som de tyckte gav en känsla av engagemang och lyhördhet samt en tillit på sin produkt då de erbjuder sina tjänster helt utan bindningstid.

DM TAK är sedan 2001 ett takläggarföretag i Stockholm som utför alla typer av takarbeten och har vunnit ett flertal fina priser för deras utomordentliga arbete inom tak-branschen, bland annat priset Årets Hantverkare (2016) samt Bästa takföretag av Monier.
En av de viktigaste delarna i DM TAK:s arbete är att alltid leverera högsta kvalité på sina arbeten – detta är något som även Zelly eftersträvar i sitt arbete med IT-lösningar, vilket gör det extra roligt att få arbeta tillsammans när man delar samma vision.

På senaste tid har DM TAK dock upplevt en problematik i sin flexibilitet i sitt arbete, detta eftersom de haft sina servrar lokalt vilket gjort att de varit tvungna att befinna sig på kontoret för att nå alla sina filer. Det har dessutom inneburit en oro för DM TAK då man vid exempelvis brand eller inbrott riskerat att förlora alla sina filer som legat lokalt.

DM TAK valde att ta hjälp av Zelly för att få en lösning på sitt problem. Valet av Zelly som IT-leverantör motiverades av att man fick en känsla av engagemang, lyhördhet  och en vilja att leverera rätt produkt för rätt ändamål. Detta då det genomfördes en noggrann inspektion av IT-miljön innan man presenterade förslag på lösningar.
Efter en ordentligt utförd offertgenomgång var steget till Microsoft moln inte svårt att ta. Microsoft 365 är en långsiktig lösning som täcker SMB marknadens alla behov.

– Man känner verkligen att Zelly vill leverera en bra produkt och ett starkt argument för detta är att de inte behöver använda sig av bindningstider, då deras syfte är att ha oss som kund nöjda så faller det sig naturligt att vi ändå fortsätter ha dem som IT-leverantör om vi är nöjda, att ha denna frihet ger en trygg känsla, säger Magda Lito, administrativ chef på DM TAK.

För DM TAK kom Zelly med förslaget att flytta upp allt till molnet genom att köra på Zelly Work och Zelly Workspace samt göra DM TAK redo för den nya dataskyddförordningen, GDPR. Dessa IT-lösningar var för att bli så  flexibla i sitt arbete som möjligt samtidigt som man alltid är säker på att alla filer lagras tryggt där man alltid har en backup på alla sina filer.

Slutligen vill vi tacka DM TAK för att ni gett oss förtroendet och valt att tro på oss som er IT-leverantör.

Bild på Andreas, Franzén , affärsutvecklare på Zelly och David Frykman, VD på DM TAK