Skip to main content

Kvartalscheck med Zelly´s nya VD Niclas Almgren

By 12 maj, 2020oktober 13th, 2020Blogg

Med flera års erfarenhet av ledarskap och tjänsteförsäljning inom IT-infrastruktur i bagaget har Niclas Almgren sedan årsskiftet tillträtt tjänsten som VD för Zelly. – Jag är otroligt stolt att jag få vara med på resan med Zelly gänget och att tillsammans med personal, partner och kunder få vara med och driva Zelly framåt, säger Niclas.

Vi passar på att ställa några frågor till Niclas för att lära känna honom lite bättre:

Vad fick dig att ta dig an rollen som VD för Zelly?
– Den främsta anledningen till att jag gjorde det var på grund av den intressanta affärsmodellen där jag ser enorm potential i Zelly´s Cloud tjänster. Att få arbeta med en världsledande partner som Microsoft och vara med i framkant av den digitala transformationen är andra faktorer som driver mig. Sen tycker jag att det är ett härligt gäng på Zelly och ha kul på jobbet är något jag värderar högt så valet blev enkelt.

Vad kommer Zelly satsa på mer framöver?
– Vi kommer se mer av Microsoft Dynamics, ett område som både vi på Zelly och Microsoft satsar stenhårt på där vi har ett koncept där företag kan vara igång med sitt nya CRM system inom en vecka. Vi kommer även se att flera företag inom SME kommer vilja se över sina digitala plattformar och där kan Zelly ta ett helhetsåtagande och kan leverera tjänster inom samtliga områden.

Zellys värdegrund är Enkelhet, Kvalitet, Driv & Framtid. Vad innebär detta för dig?
– Våra ledord är något vi verkar med varje dag både internt och externt hos våra kunder och partners. Det är en viktig byggsten i Zelly kulturen och är det som får mig att vilja gå till jobbet och fortsätta utvecklas varje dag.

Vem är Niclas efter arbetstid?
– Jag gillar sport, framförallt hockey och golf. Även att umgås med familj och vänner samt resa när det tillåts igen.

Vi på Zelly otroligt glada att ha Niclas ombord och ser fram emot nästa kvartalscheck!