Historien om ett nytänkande IT-bolag

IT-bolaget Zelly grundades 2015 av vännerna Jonathan Sabelström och André Isberg. Med sina olika spetskompetenser och erfarenhet inom IT ville de skapa ett IT-bolag  som skulle leverera högkvalitativa IT-lösningar för alla typer av bolag, både stora som små.
Störst fokus låg redan i utvecklingsfasen att underlätta så mycket som möjligt för den potentiella kunden – och kundnöjdhet är än idag Zellys högsta prioritering.
Ungefär ett år senare anslöt även Rickard Rosén till bolaget med stor kompetens inom sälj från bland annat Visma. Hans kompetens blev ett perfekt komplement till Jonathan och Andrés kompentenser inom IT.
Tillsammans utgör de idag ledningen för Zelly och är högst ansvariga för sina respektive områden och kunder.

Bolagskultur

På Zelly vill vi att alla ska vakna upp med ett leende på läpparna och känna att det är kul att gå till jobbet. Gemensamt för våra medarbetare är drivet och passionen, där alla brinner för sina respektive områden – vilket vi vet är viktigt om man ska kunna utvecklas och växa i sin roll.
Då vi är ett gäng som gillar att hitta på saker händer det självklart (och ganska ofta) att vi mellan varven styr upp både mindre och större event tillsammans. Där alla är välkomna att komma med idéer, det kan vara alltifrån att spela spökboll, gå på matlagningskurs eller åka på roliga kickoffer tillsammans, både inom och utanför rikets gränser!
Genom att kombinera hårt arbete med skratt och glädje är vår vision att skapa en härlig vi-känsla, där alla på bolaget är lagspelare i ett vinnande lag – och resan med Zelly gör vi tillsammans!

Vill du veta mer om vad vi erbjuder för tjänster? Läs här!
Eller är du kanske bara nyfiken på vilka vi är som jobbar på Zelly? Läs här!