Skip to main content

Ett år och ett bokslut i tillväxtanda som präglas av ödmjukhet och tacksamhet

By 22 december, 2020Blogg

2020 har varit ett speciellt år för oss alla. Vi på Zelly är tacksamma att vi haft stark tillväxt i dessa för många svåra tider. Året började med att Niclas Almgren tillträde som VD i januari och ett förändringsarbete påbörjades. Vi har ett brutet räkenskapsår där bokslutet för 20190901-20200831 landade på 30% i tillväxt med en omsättning på 51 miljoner, ett resultat som är det bästa sen Zelly grundades för fem år sen. Resultatet har vi våra medarbetare att tacka för som under året arbetat hårt när efterfrågan på en molnbaserad arbetsplats och support ökade när samhället i stor utsträckning arbetade hemifrån.

Zelly har under året fokuserat internt på att skapa en starkare kultur och sammanhållning. Vi har arbetat hårt med våra Ledord: Enkelhet, Kvalitet, Driv och Framtid! Vårt kulturarbete kommer få ytterligare fokus nästa år där vi samarbetar med Culture by Design. Omsättningen och vinsten har ökat i takt med de interna förändringarna vi har gjort. Vi har byggt nya affärsrelationer som vi fått genom kompetens och driv. För framtiden har vi skapat en ny, mer effektiv organisation som ligger för grund till att växa och bli ett attraktivt bolag att arbeta med och hos.

Vi har vunnit priser vilket också visar på att vi är duktiga på det vi gör. Zelly fick ta emot det ärofyllda priset som Årets SMB Partner av Microsoft för andra årets i rad! Utöver Zellys individuella utmärkelse vann vi även pris för Årets Partnersamarbete Dynamics tillsammans med NAB Solution och Dynamic Factory. Som körsbäret på toppen blev vi även för första gången utsedd till ett gasellföretag vilket var ett delmål som vi som bolag har arbetat mot sedan start.

Även om det inte har påverkat verksamheten så har corona fått oss att bli ödmjukare och uppskatta varandra och det arbete vi utför. Våra hjärtan är med dom som har drabbats hårt av corona och vi har som bolag försökt fortsätta konsumera restaurang, konferenslokaler, taxi, kontors och tryckprodukter för att visa vårt stöd. Vi är även glada att vi har kunnat fortsätta rekrytera nya medarbetare och bidra på det sättet. Som årets julklapp till kunder och samarbetspartners väljer vi att ge en donation till Giving People.

Vi önskar er alla god jul och gott nytt år!

Nu tar vi julledigt för att ladda batterierna.

2021 watch out – here we come!