Byt ut eller förändra hela företagets email-signaturer inom loppet av 3 minuter

By 17 september, 2018 november 15th, 2019 Blogg
CodeTwo är ett prisbelönt Microsoft-certifierat email-signatur och e-flödes manageringsprogram för Exchange, som hjälper företag att skapa en enhetlig email-signatur för alla på företaget.

Skapa banners utefter era avdelningar och kampanjer, länka till er privacy policy samt sociala medier via ikoner. Uppdatera enkelt information för alla eller för enskilda användare i signaturen. Lägg även till smarta regler för att ex. dölja email-signatur med specifika ord eller fraser. Och mycket mer!

Code Two har hjälp tusentals företag över hela världen genom sin lättanvända Exchange-verktygslåda som hjälper företag att enkelt skapa komplexa regler för att centralt hantera e-postflöden och för att förena utseendet på företagets olika signaturer – allt utan att röra slutanvändarnas datorer och mobila enheter.

Med Code Two styr ni inte bara signaturen för datoranvändarna, utan även för mobila användare och tablet-användare – en och samma signatur från alla enheter.

Ni kan enkelt dela in era epost-signaturer efter både roller och avdelningar i Code Two-systemet – vilket bidrar till att ni enkelt kan ändra exempelvis ekonomiavdelningens signaturer till önskat budskap eller utseende. Eller varför inte lägga in en trevlig hälsningsfras med månadenskampanj på säljavdelningens signaturer.

Zelly är stolt återförsäljare av Code Two och hjälper er gärna till med offert, design och installation av detta fantastiska program.

Läs mer här!

 

Är ni intresserade? Kontakta oss på Zelly här!

Andreas Franzén
Sales & Marketing Manager |  +46 735 098 486
Zelly AB | Vikdalsvägen 50, 131 26 Nacka Strand
Microsoft Gold Partner | www.zelly.se