Skip to main content

Årets kollega 2020: Lukas Näslund

By 8 januari, 2021Blogg

Inför den digitala julavslutningen vi hade i slutet av 2020 fick alla på Zelly nominera en kollega som har utmärkt sig lite extra under året. Vi är mycket stolta över att det var många kollegor som nominerades och det var hård konkurrens. Vi var alla överens om att det var en utmaning att bara få rösta på en kollega, då det fanns flera man skulle vilja lyfta fram.

Bland Zellys molnhjältar fanns det en kollega som utmärkte sig extra, nämligen Lukas Näslund! Lukas har arbetat på Zelly i snart 1,5 år och har på kort tid etablerat sig som en av våra specialister inom Power Platform & Dynamics 365 som är mycket uppskattad både av kunder och kollegor.

Så här löd en av nomineringarna Lukas fick:
Han tar för sig i projekt och tar ett stort ansvar i att driva sina uppgifter tillsammans med kunderna. Han tar egna initiativ och tar tydligt ägandeskap för uppgifter som landar på hans bord. Han visar upp en hög arbetsmoral sprider bra energi, klagar aldrig och förtjänar att vinna årets medarbetare. Bra jobbat detta år Lukas!

Lukas själv känner dig smickrad men överraskad över utmärkelsen:
”Jag blev mycket smickrad men även överraskad av utmärkelsen! Jag är glad att jag uppfattas som en hjälpsam kollega, något jag värdesätter högt. Tillsammans med mina fantastiska kollegor ska vi nu gå in i 2021 och fortsätta i samma utvecklingstakt som vi har gjort under 2020.”

Laura som är HR-ansvarig är inte lika överraskad:
”Tror jag kan tala för alla Lukas kollegor när jag säger att vi inte är överraskade utan såg att Lukas skulle ta hem utmärkelsen förr eller senare. Vi är tacksamma att Lukas har valt att arbeta hos just oss och försöker hela tiden sträva mot att vara en ännu bättre arbetsgivare för våra molnhjältar.

Tillsammans med Lukas kliver vi in med ny energi i 2021 för att erbjuda företag användarvänliga, kvalitativa och moderna molntjänster, oavsett storlek – helt utan bindningstider!