SCALE IT UP

Du är inbjuden till en morgon fylld av spänning, insikter och oväntade möjligheter!

Starta dagen med en inspirerande frukost till fantastiska ledare och entreprenörer.

Plats: Zelly HQ, Hammarbybacken 27, Stockholm
Tisdagen den 23:e april 2024 – kl. 08.30 – 11.00

Inspireras, nätverka, få kunskap
till en härlig frukost!

Du är inbjuden till en morgon för entreprenörer, investerare och företagare eller om du ansvarar för tekniska resan fylld av spänning, insikter och oväntade möjligheter!
Zelly välkomnar dig till ”Scale IT up” – en exklusiv händelse som sätter strålkastarljuset på hur tillväxtbolag kan navigera genom IT-landskapet med kraften av smarta, säkra och skalbara molnlösningar.
Låt oss ta dig med på en resa där vi utforskar de stora utmaningarna och ännu större möjligheterna som väntar. Glöm teknisk jargong och låt dig istället inspireras av berättelser från verkliga ledare och entreprenörer som delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar.
Du kommer att få insider-insikter om hur tillväxtbolag som ditt eget kan förvandla IT från en flaskhals till en katalysator för framgång. Vi lovar att du kommer att lämna evenemanget med tankar som utmanar det konventionella, strategier som öppnar nya vägar och en dos av inspiration som driver din bolagsresa framåt.
På scenen kommer vi att välkomna gäster som Victor Fredell, CIO på PopHouse Entertainment och Annika Hansson, CIO på Cary Group, som kommer att belysa vägen framåt för tillväxtbolag med Microsofts plattform som ryggraden. Detta är en chans att lära av de bästa och dra nytta av deras insikter för att forma din egen framtid.
Och för att göra denna resa ännu mer njutbar, bjuder vi självklart på en utsökt frukost där du kan mingla, nätverka och absorbera all den inspiration och kunskap som dagen har att erbjuda.
Anslut dig till oss och låt dig bli uppslukad av berättelserna, de stora visionerna och den outtömliga energin som bara väntar på att frigöras. Det här är inte bara en händelse – det är en möjlighet att omdefiniera vad som är möjligt för ditt bolag.
Säkra din plats nu och låt oss tillsammans skala upp till nya höjder!

 

 

Anmäl dig och säkra din plats:

Agenda:
08.30: Frukostmingel
09.00:Intro & Zelly
09.25: Cary Group & Annika
09.45: Pause
09.50: Space & Fredell
10.25: Debattpanel – Framtid för AI & Säkerhet
10.55 Avslut

Om ScaleUp med Zelly

I vår ScaleUp frukost får du träffa riktigt inspirerande ledare som kommer prata om strategier, tillväxt och vilka insikter som varit viktiga för dom under deras resor!
Detta för att du ska inspireras och få kunskap och lärdomar samt möjlighet att utbyta erfarenheter med andra och ta din verksamhet till nästa nivå.

Denna dag får du träffa

Victor Fredell
Pop House

Annika Hansson
Cary Group

Jonathan Sabelström
Zelly AB

André Isberg
Zelly AB

Om Cary Group

Cary Group är en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Spanien, Portugal, Tyskland, Österrike och Luxemburg när det gäller reparation och utbyte av fordonsglas. De erbjuder också kompletterande tjänster inom bilskadereparation och SMART-reparation (Small to Medium Area Repair Techniques). Nyligen genomförde CVC Funds och Nordic Capital förvärvet av Cary Group, tidigare känt som Ryds Bilglas. Cary Group arbetar aktivt för att förlänga fordonens livscykel och bibehålla deras säkerhetsfunktioner genom reparation och utbyte av fordonsglas.

Om PopHouse Entertainment

PopHouse Entertainment är ett snabbt växande underhållningsföretag som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken inom underhållning som bland annat musik, podcasting och gaming.