BOOSTA DIN VERKSAMHET MED 365 COPILOT OCH BUSINESS PREMIUM

En workshop för små och mellanstora bolag i Samarbete med Microsoft

90 minuter workshop

Zelly HQ, Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm
eller online, du bestämmer!

 

Söker du effektiva metoder för att öka din produktivitet, förbättra kommunikationen och din säkerhet med en enkel lösning? Är du intresserad av att lära dig hur du kan dra nytta av Copilot, som förenar AI:s kraft med din affärsdata och Microsoft 365-apparna för att öka produktiviteten, höja kompetensen och främja mer kreativt arbete?
Om så är fallet vill du inte missa den här workshopen!

Under denna 90-minuters workshop kommer du att upptäcka hur Microsoft Business Premium kan hjälpa dig att växa och effektivisera din verksamhet och uppnå mer. Du kommer att se hur Copilot kan hjälpa dig att skapa kvalitativ text, rapporter, summeringar, förslag och mycket mer med bara några tangenttryck. Du kommer också att lära dig hur Business Premium ger dig tillgång till en mängd kraftfulla verktyg och funktioner.

 

Agenda:

 

Copilot 365

 • Vad är Copilot?
 • Live Demonstration
 • Förberedelse för att dra nytta av Copilot

Business Premium:

 • Omfattande Säkerhet
  • Skydd mot cyberhot som phishing och ransomware
  • Säker arbetsdata på personliga enheter
  • Identitetsskydd
 • Enhetshantering
  • Tillämpa säkerhetspolicyer för enheter
  • Behåll företagsdata i godkända appar
  • Fjärrborttagning av företagsdata från förlorade eller stulna enheter med Microsoft Intune
 • Säker Fjärråtkomst
  • Säker åtkomst till företagsappar var som helst med conditional access

Skicka in intresseanmälan

Vi återkommer för att hitta en passande tid.

Ta din verksamhet
till nästa nivå!

Om workshopen

Oavsett om du föredrar att närvara fysiskt eller online kommer den här workshopen att ge dig möjlighet att ställa frågor och nätverka med andra företagare. Missa inte chansen att ta din verksamhet till nästa nivå och att göra ditt företag redo för AI med Microsoft Business Premium och Copilot!

I denna workshop får du träffa

Olle Lagerqvist