Dynamics 365 för försäljning: En komplett guide till skalbara CRM-lösningar

Dynamics 365 är en kraftfull verktygssvit som hjälper företag att automatisera sina affärsprocesser och öka effektiviteten. Särskilt inom försäljning kan Dynamics 365 hjälpa till att förbättra säljprocessen och öka försäljningen genom skalbara CRM-system.

Under detta webinar kommer du att få lära dig mer om hur Dynamics 365 kan hjälpa dig och ditt företag att öka försäljningen och effektivisera affärsverksamheten. Vi kommer att fokusera på sales delen av Dynamics 365 och visa hur du kan använda detta kraftfulla CRM-system för att förbättra din säljprocess.

Under detta webinar kommer du att lära dig:

  • Vad är Dynamics 365 och hur kan det hjälpa ditt företag & säljprocess
  • Hur du kan integrera Dynamics 365 med befintliga Microsoft miljö ex. Outlook, Teams & SharePoint (Dokumenthantering)
  • Power Bi kopplat till Dynamics

Anmäl dig nu och upptäck möjligheterna som Dynamics 365!

Datum och tid

  • Torsdagen den 9 September 2023
  • 09.00-09:45

Vi sänder webbinarium digitalt via Teams. 

Anmäl dig här