En skräddarsydd arbetsplats

Zelly Workspace

Tillgänglighet till en arbetsplats bör vara lika enkelt som att ta upp sin mobiltelefon. Därför har vi på Zelly utvecklat en arbetsplatslösning som skräddarsys för dig och dina anställda så att mer arbete kan utföras – oavsett vart ni är.

Frågor? Kontakta oss!

En smartare arbetsplatslösning

Det är ett faktum att mobilitet håller på att förändra vårt sätt att arbeta och leva. Som användare idag räknar man med att ha tillgång till information och produkter vart som helst, när som helst. För många företag begränsas dock ofta rörligheten då de hanterar känslig data – men genom Zelly Workspace kan även företagen ha tillgång till sin information överallt på ett supersäkert sätt!

Användarna kan dessutom genom Zelly Workspace använda sig av en valfri enhet exempelvis en iPad, iPhone, Mac eller PC och fortfarande ha tillgång till sina applikationer och information. Med denna arbetsplatslösning har ni självklart även möjlighet att installera egna program och applikationer så som ekonomisystem, säljstödsverktyg och tidrapportering m.m.

Kontakta oss för offert!

Kostnadseffektivt

Standardiserad arbetsplatslösning som sätts upp på minuter istället för dagar. Samtidigt som du sänker dina hårdvarukostnader.

Säkerhet

All data skyddas och lagras i våra säkerhetsklassade datacenter.

Tillgänglighet

Arbeta vart som helst, när som helst!

Flexibilitet

Smidig användarupplevelse. Användaren nyttjar passande enhet för tillgång till sin IT-arbetsplats. PC, iPad, eller iPhone spelar ingen roll!

Vad innehåller tjänsten?

Startpaketet innehåller grundläggande funktioner så att användaren
kan komma igång direkt:

√ Windows-Skrivbord
√ Microsoft Office Suite
√ E-post
√ Företagsanpassat Intranät
√ Lagringsplats för filer
√ Skype For Business
√ Serverbackup till sekundär site
√ Support: Ring oss hur mycket du vill!

Frågor? Kontakta oss!

Se även Zelly Work och Zelly Workspace Plus!

“Med Zelly Workspace kan vi jobba överallt. Snabbt och säkert på alla devices. Dessutom sparar vi även in på hårdvara och drift".

ParkmanZelly Workspace

    Kontakta oss