Skype för Företag blir Teams

Microsoft har bestämt sig för att börja tacka av Skype for Business och väva in tjänsten helt i sitt nya samarbetsverktyg Microsoft Teams

Skype for business är en komplett plattform för konferenser, samtal, chat & delning. Anslut dig oavsett var du är på valfri enhet så som Windows, Mac, iOS eller Android.

Skype for business

Smidigare möten

Skype-möten tillhandahåller ljud & video-konferenser online. Med Skype kan du schemalägga möten och bjuda in i förväg eller starta ett möte när som helst. Upp till 250 deltagare kan ansluta sig samtidigt till ett möte via dator, surfplatta eller mobil. Dela skrivbord, presentationer eller skissa med ritverktyget för optimal upplevelse.

Enkel skärmdelning

Med Skype for Business kan du enkelt dela både din skärm och filer. Så att du enkelt kan visa upp filer, PowerPoints eller på webben under mötet.

Vidarebefordra, parkera och återuppta samtal

Med Cloud PBX har du möjlighet att utföra vanliga telefonsamtal direkt via din Skype-klient. Vidarebefordra, parkera och återuppta samtal med ett enda klick samt besvara samtal åt andra personer i ditt företag när de inte är tillgängliga.

Broadcasta dina föredrag där deltagarna kan pausa, spola tillbaka etc.

Med Skype-Broadcast kan du hålla möten, föredrag och presentationer med upp till 10 000 deltagare. Du ställer enkelt in om sändningen ska vara öppen för alla eller endast kunna ses av personer inom din organisation. Deltagarna kan enkelt under mötet pausa, spola tillbaka eller gå framåt i inspelningar som ses on-demand.

Fördelar med Skype för företag/Skype for business

√ Anslut enkelt till onelinemöten från vilken enhet som helst
√ Välj att träffas direkt, schemalägg möte via Outlook senare.
√ Spela in möten
√ Dela din skärm
√ Anteckna och visa presentationer i Powerpoint
√ Använd whiteboard och omröstningar
√ Skapa professionella onlinemöten, genom avancerade samtalalternativ som att stänga av ljudet för vissa eller alla deltagare.
√ Obegränsat antal möten
√ Skicka snabbmeddelanden under affärsmöten

Skype för företag webbapp

Om du inte har skrivbordsversionen av Skype för företag eller inte har ett Skype för företag-konto kan du använda dig av Skype-mötesapp eller Skype for Business Web App för att ansluta till ett Skype för företag-möte via webbläsaren.

Ansluta till ett möte med Skype för företag – Web App

Här är de grundläggande stegen för att ansluta till ett Skype för företag-möte med Skype for Business Web App.

  1. Öppna mötesförfrågan i e-post eller kalendern och välj Försök Skype Web App.
  2. På inloggningssidan i Skype for Business Web App anger du ditt namn och väljer Anslut till mötet.

  3. Följ instruktionerna i webbläsaren för att installera Skype for Business Web App-plugin-programmet, som krävs för ljud-, video- och skärmdelning.
  4. Beroende på vilka mötesalternativ som har angetts av organisatören ansluter du till mötet direkt eller dirigeras till den virtuella lobbyn.

    Om du är i lobbyn meddelas mötesorganisatören och andra presentatörer direkt om att du väntar.

Skype for business online

Onlinemöten

Håll ljud-, video- och webbkonferenser med andra, både i och utanför organisationen. Få funktioner för tidsplaneringshjälp, anteckningar, skrivbordsdelning, filuppladdning och chattmeddelanden.

Livesändningar

För stora möten kan du sända direkt via Microsoft Teams. Håll i webbseminarier, informationsmöten och andra presentationer för upp till 10 000 deltagare i eller utanför organisationen.

Mötesplatser

Med bara en knapptryckning kan du förlänga Microsoft Teams till alla mötesplatser med Skype Room-system från våra partner Logitech, Crestron, Polycom, Lenovo, HP och Yealink. Bläddra i en lista med Skype Room-system för dina mötesplatser.